GUESS - ole seksikas, OLE IKOON!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Denim Dream

Kui tahad kanda midagi  tõeliselt naiselikku, seksikat ja lahedat, siis pole vaja kaugemalt otsida. Guess paneb iga naise särama.

https://www.denimdream.com/EE/et/blogi/2018/03/guess-naised-kleidid-teksad-jennifer-lopez

Foto: Denim Dream

T-särk: 42 €vöö (must) 63 €

Sel hooajal teeb GUESS koostööd Jennifer Lopeziga. Särav lauljanna Jennifer Lopez teeb ajalugu, olles 48-aastasena GUESSi vanim reklaamnägu ning andes kõigile mõista, et ta läheb ajaga vaid paremaks. Loe lähemalt siit

GUESSi kollektsioonist leiab nii ikoonilisi lillemustreid, mängulisi 90ndaid kui ka vinatge’ist inspireeritud ülinaiselikke tooteid. Värvipaletis on USA lipust inspireeritud värvid: punane, valge ja sinine. GUESSi suvetooted pakuvad hulgaliselt lõbusaid printe, värve ja positiivseid emotsioone. Naturaalsed materjalid ja õhuline viskoos muudavad tooted suviseks. Värvitoonidest on esindatud roosa ja roheline.

Foto: Denim Dream

Kleit: 147 €

Väga olulise osa kollektsioonist moodustab logotemaatika, mille tunnuslauseks on „Be sexy, be cool, be an icon“. Teksamaailmas on uudne bi-stretch+ kangas, mis on eriti pehme, veniv, mugav ja stiilselt õrnläikiva viimistlusega. Lisaks innovaatiline hõbedamolekulidega rikastatud silver touch teksakangas, mis annab su lemmikteksadele antibakteriaalsed omadused.

Säravad GUESS kleidid: vaata siit

Marciano tooted: vaata siit 

Denim Dream, teksad meestele, teksad naistele, Guess naised, Guess mehed, Guess aksessuaarid, Guess jalanõud meestele, Guess jalanõud naistele, Guess kleidid naistele, Guess kotid,guess eesti

E-pood: www.denimdream.com

Copy
Tagasi üles