Nõo Lihavürst jagab auhindu!

Nõo Lihatööstus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nõo Lihatööstus

Nõo Lihavürsti suitsuvorstid, -singid ja salaamid on kuulsust kogunud nii Eestis kui välismaal. Nende edu valemiks on kaks väga lihtsat asja. Esiteks autentne ning traditsiooniline valmistamisviis, sest kõik suitsuvorstid valmivad tõelise, naturaalse lepalaastu suitsuga. See tagab õige maitse ning tugevuse. Teiseks kvaliteetne premium tooraine koos täiustatud retseptidega. Roogades on rohkem looduslikke maitseaineid ning tervislikum koostis.

Sel kevadel kuulutasime välja suure tarbijamängu. Suureks teeb selle mängu auhindade rohkus. Tarbijamängu jooksul jagame auhindu iga päev, iga nädal ning lisaks loosime välja juuni lõpus ka peaauhinna.

Iga päev loositakse välja ühele õnneseenele Nõo Lihavürsti uhked uued liharaamatud. Raamatus on nutikad nipid, kuidas liha valmistada ning maitsvad retseptid, millega oma toidulauda iga päev põnevamaks muuta. Lisaks läheb iga nädal loosi üks tõeliselt korralik ja stiilne SMEG'i röster. Kokku loosime välja selliseid röstreid koguni 12 tükki. Selline röster pole mingi papist poiss, sest tal on roostevabast terasest konstruktsioon, 6 röstimisastet ja võimsust koguni 950W. Selline abimees kuluks kindlasti igasse kööki ära.

Kuid, mis see peaauhind siis on? Peaauhinna loosime välja juuni viimasel päeval ning selleks on viimase peal disainiga vastupidav SMEG'i külmkapp. Peaauhinna võitja saab külmkapi endale sugugi mitte tühjalt. Külmik on omakorda veel täidetud 10 kilogrammi Nõo Lihavürsti maitsvate toodetega!

Kindlasti tekkis paljudel küsimus, et kuidas küll sellisest uhkest kampaaniast osa võtta? See on väga lihtne. Tuleb osta Nõo Lihavürsti kampaaniakleebisega tooteid. Seejärel registreeri oma ostutšekk veebilehel www.noo.ee/voida ja hoia ostutšekk alles ning jää loosimist ootama. Kõigi võitjatega võetakse ka kindlasti ühendust.

Ega nüüd pole muud, kui tuleb kiiresti poodi minna ja hakata Nõo Lihavürsti tooteid ostma, sest mida rohkem ostad, seda suuremad võimalused on võita.

Copy
Tagasi üles