Kadunud politseiniku otsingud jätkuvad Nelijärve ümbruses

Liis Velsker
, päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud politseinik Balti jaama turvakaameral.
Kadunud politseinik Balti jaama turvakaameral. Foto: PPA

Täna hommikul kogunesid politseinikud ja vabatahtlikud Aegviidu ja Nelijärve ümbrusesse kadunud politseinikku otsima. Politseinikud laiendavad otsinguid Aegviidu ja Nelijärve ümbruses.

«Oleme läbi töötanud rohkelt Tallinna ümbruse ning ühistranspordi kaamerasalvestisi, suhelnud lähedastega ning kontrollinud kõiki uusi vihjeid, kuid hetkel pole need tulemusi andnud. Mehe telefon on jätkuvalt välja lülitatud,» ütles Ida-Harju politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Rainis Sinikas, kes juhib tänast otsingut.

Sinikas lisas, et kontrollitakse uuesti Aegviidu ja Nelijärve ümbrust ning laiendatakse otsinguala. Vabatahtlike kõrval on maastikuotsingutel abiks ka droonid ja koerad.

Sinikas ütles, et politseinikke ja vabatahtlikke aitavad kohalikud jahimehed, kes tunnevad väga hästi piirkonda. «Kui märkate Mareki kirjeldustele vastavat meest, siis helistage numbrile 112. Suur tänu inimestele, kes on oma tähelepanekuid meiega juba jaganud,» lausus Sinikas.

Marek on ligi 180 cm pikk, tugeva kehaehitusega ja heleda peaga. Tal võib seljas olla tume jope, jalas sinised teksad ning tumedad jalanõud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles