Tule osale minu parima retsepti konkursil!

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

Supermarketi, turu-, mahe- ning gurmeetooteid pakkuv mugav E-toidupood FreshGO algatas tänasest retseptivõistluse „Minu parim retsept“, kus kõikidel osalejatel on võimalik proovile panna oma söögivalmistamis oskused. Peaauhinnaks on tuntud koka Anni Arroga ühiskokkamine Anni Arro köögis, rahvalemmikut premeeritakse 150€ krediidiga FreshGO poolt ning teisi ootavad mitmed magusad üllatusauhinnad.

Osalemine on imelihtne: lihtsalt täida ankeet, kuhu sisesta oma toiduretsept. Retsepti võid sisestada ka siis, kui sul juhuslikult puudub foto. FreshGO žürii vaatab üle kõik retseptid ning parimad neist avaldatakse ka E-toidupoe veebilehel! Võistlus kestab 4-25. juunini!

Juba 9. juulil valib žürii välja ühe gastronoomia meistriteose ning autorit ootab koos ühine kokkamine restoranipidaja ja kokaraamatute autori Anni Arroga tema stuudioköögis. Antud tegevusest ilmub ka videolugu ja mahukas artikkel Suvi Postimehega eriväljandes. Lisaks pärjatakse andekas kokk toidumaailma meistriks!

„Minu parim retsept“ žüriisse kuuluvad armastatud kokk Anni Arro, ajakirjanik ja laste toiduraamatute autor Merle Liivak, üle 2000 šõuetenduse andnud mustkunstnik Charlekas, toidudisainer Helis Heiter ja FreshGO esindaja Elisabeth Eisen!

Pane juba täna oma loovus ja hea maitse proovile ning täida ankeet SIIN!

Copy
Tagasi üles