Kreditex Ühisraha: turvaliseks loodud

Jekaterina Rozenštrauch
, Ühisraha OÜ tegevjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisraha OÜ tegevjuht
Ühisraha OÜ tegevjuht Foto: Jekaterina Rozenštrauch

Ühisrahastusplatvormid pakuvad investoritele häid võimalusi, et panna oma raha kasvama. Kuna tasuta lõunaid pole aga olemas, siis skeptikuid huvitab, kuivõrd ohutu on taolises keskkonnas investeerimine. Kas kuskil on piima salakirjas  mõni konks, mida esialgu pole näha?

Kreditex Ühisraha portaalis on asjaajamine aus ja läbipaistev. Investeerimine on turvaline kolmel peamisel põhjusel.

80% tagasiostugarantii

Investoril on võimalik valida investeeringuid lähtuvalt nende reitingutest. A+ on kõige väiksema riskiga investeering, C on kõge suurema riskiga investeering. Isegi kui mõni investeering läheb „hapuks,“ maksab portaal investorile 80% investeeringujäägist välja. See tähendab, et investor ei pea kartma, et ta jääb mõne ebaõnnestunud tehingu puhul ilma suurest rahasummast.

Siiski on mõistlik  vastavalt oma strateegiale ja taktikale hajutada riske ning valida nii suurema kui väiksema reitinguga investeeringuid, et maksimeerida oma portfelli tootlikkust.

Põhjalik taustauuring

Portaali jõuavad ainult need investeerimisvõimalused, millele on juba eelnevalt tehtud range ning põhjalik taustauuring. Kreditex Ühisraha teeb omalt poolt kõik, et vältida olukordasid, kus mõni investeering pole edukas või kaotab oma aktiivse staatuse. 

Kreditex Ühisraha platvormil tegutsedes on investoril alati olemas teatav turvavõrgustik portaali enda näol, mis omalt poolt püüab alati teha kõik, et investeerimisvõimalused oleksid võimalikult kvaliteetsed. Portaal tegeleb probleemsete investeeringutega ning hoolitseb ise „köögipoole“ eest.

Turvaline, hästitoimiv keskkond

Investori virtuaalkonto Kreditex Ühisraha portaalis on turvaline, hästitoimiv ning seda on mugav ja lihtne kasutada. Kui tekib olukord, kus investoril on soov oma raha kontolt välja kanda, saab ta selle kätte tööpäeva jooksul. 

Keskkond ise on interaktiivne. Andmed muutuvad jooksvalt ning investor saab soovi korral kasvõi 24/7 oma tehingute käekäigule reaalajas kaasa elada.

Kreditex Ühisraha tiim on alati nõus alustavaid investoreid oma nõu ja jõuga aitama, et koostöö sujuks ning oleks võimalikult viljakas ning probleemivaba mõlemale osapoolele.

Investori eelised

  • Investeerimine kuni 2000€ kuus on võimalik kodust lahkumata.
  • Teenida investeerimiselt kuni 15% aastas.
  • Tagasiostugarantii 80%.
  • Teenida tulu igakuiselt.
  • Pole vaja eriharidust ega eelnevat finantskogemust.
  • Probleemide tekkimisel võtab Kreditex Ühisraha aga enda peale nende lahendamise.
  • Investeerimist saab alustada alates 10€
  • Eraisikud ei pea tulumaksu ise deklareerima – portaal teeb seda investori eest.
  • Investor võib kasutada automaatpakkuja teenust.

Kreditex Ühisraha meeskond on alati vajadusel abiks. Võta meiega ühendust, kui soovid saada lisainfot Kreditex Ühisraha portaali kaudu investeerimise kohta. 

Klienditugi

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist tutvuge finantsteenuse tingimustega ning vajadusel konsulteerige meie spetsialistidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles