Video ja galerii: Harjumaal juhtus liiklusõnnetus, kolm inimest viidi raskete vigastustega haiglasse (3)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval kell 11.11 teatati häirekeskusele, et Ääsmäe - Haapsalu - Rohuküla maanteel on juhtunud raske liiklusõnnetus. 

Põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuiki sõnul põrkasid kokku kaks sõiduautot. «Õnnetuses sai kolm inimest viga, üks neist raskelt,» ütles Kuik. 

Õnnetuspaigas on liiklus häiritud. «Tallinna suund on sõiduks suletud, sündmuspaigas reguleerib liiklust politseinik,» ütles Kuik.

Esialgse info kohaselt toimus laupkokkupõrge täiel kiirusel, kui Haapsalu suunas liikunud 24-aastane Eesti Citroen Berlingot juhtinud vastassuunavööndisse kaldus. «Ta põrkas kokku Pontiaciga, mida juhtis 51-aastane soomlane. Pontiaci kõrvalistmel istus 14-aastane soome noormees,» ütles Kuik, lisades, et kolme inimese tervis on raskes seisus.

Haapsalus toimus sel nädalavahetusel rahvusvaheline ameerika autodele ja kultuurile suunatud üritus American Beauty Car Show. 

Postimehe lugeja sõnul on hetkel õnnetuspaigas suur ummik. 

Ummik sündmuskohal
Ummik sündmuskohal Foto: Lugeja foto

Eile juhtus samal marsruudil kaks avariid.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles