Vägivallatsejat nuhelnud ema ähvardab karistus

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eile pärastlõunal  Tallinna Linnamäe Vene Lütseumis ühte 12- aastast poissi rünnanud ema ähvardab karistus. Eilne kannatanu vägivallatses aga täna oma eakaaslase kallal.

Eile kella kahe paiku kutsuti politsei Tallinnas Linnamäe Vene Lütseumi, kus 32-aastane Svetlana ründas 12-aastast poissi. Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Maria-Elisa Tuuliku sõnul oli tegu sama kooli lapsevanemaga, kes ründas 12-aastast. Ta lisas, et laps viga ei saanud, pigem tekitati talle valu. Millest vahejuhtum alguse sai, Tuulik öelda ei osanud.

Linnamäe Vene Lütseumi õppealajuhataja Natalja Lüdikainen vahejuhtumit kommenteerida ei soovinud. Küll aga tunnistas, et vahejuhtum toimus ja nii kannatanu kui väidetavalt vägivallatsenud naise laps käivad samas klassis. Õpetaja möönis, et koolil on poisiga probleeme olnud juba viis aastat. Tema pärast tuli politsei kooli kutsuda ka täna.

Põhja prefektuurist öeldi, et politsei sai täna kella 9 ajal taas väljakutse Linnamäe teel asuvasse kooli, kus 12-aastane laps lükkas oma eakaaslase peeglisse. Laps sai peeglikildudest kriimustusi. «Politsei selgitab sündmuse asjaolusid ning et kaalub kindlasti ka juhtumi edastamist alaealiste komisjoni. Poiss on liiga noor, et teda kriminaalvastutusele võtta,» ütles politsei pressiesindaja Mihkel Loide. Loide tunnistas, et oma koolikaaslast tõuganud poiss on politseile tuttav ning paraku mitte just meeldivate juhtumite tõttu.

Eile samas koolis aset leidnud juhtumi suhtes on alustatud kriminaalmenetlus kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

Karistusseadustiku kohaselt võib kehalise väärkohtlemise eest karistada rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles