4 portsu
30 min
2 sl oliiviõli
1 sibul
6 küüslauguküünt, purustatud
6 kartulit, kooritud ja tükeldatud
850 ml kanapuljongit (kuubikust või konsentraadist)
400 ml piima
poole sidruni mahl
6 sl vahukoot või hapukoort
3 sl hakitud maitserohelist
4 portsu
30 min
2 sl oliiviõli
1 sibul
6 küüslauguküünt, purustatud
6 kartulit, kooritud ja tükeldatud
850 ml kanapuljongit (kuubikust või konsentraadist)
400 ml piima
poole sidruni mahl
6 sl vahukoot või hapukoort
3 sl hakitud maitserohelist
Kuumuta potis õli ning prae ses sibulat ning küüslauku. 4 minuti pärast lisa kartulid ja puljong. Kuumuta supp keema. 15-20 minutit pärast (kui kartulid pehmed) püreesta kogu kraam blenderis või saumikseriga. Tõsta pott tulelt ning vala juurde piim. Kuumuta pisut kuid ära enam keema lase. Maitsesta supp sidrunimahla, soola ja pipraga. Serveerimisel nirista kaunistuseks koort ning puista maitserohelist.