Martin Helme: EKRE läheb valimistel ründama teist kohta ja peaministritooli (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Helme.
Martin Helme. Foto: Marko Saarm / Sakala

EKRE riigikogu fraktsiooni esimees Martin Helme lubas valimistel minna ründama paremuselt teist tulemust, mis võiks tema hinnangul anda EKRE-le ka hea võimaluse saada endale peaministritool.

Helme sõnul tuleb tänu öelda nendele inimestele, kes EKRE pihta Helme hinnangul täiesti absurdseid ja üle vindi süüdistusi pihta loopisid, sest sellega tehti rohkem kahju endale ja kasu EKRE-le, kirjutas ERRi uudisteportaal.

«Suur, nähtamatu hoovus meie tõusu puhul on see, et inimestel on lihtsalt kõrini vanadest kartelli erakondadest ja nad otsivad mingit uut poliitilist jõudu, kes vahetaks nad välja,» ütles Helme. «Meid on tükk aega vaadatud ja nüüd on jõutud järeldusele, et selle toetuse võiks anda meile.»

Helme sõnul kasvab nende toetus ühtlaselt erinevates sotsiaal-demograafilistes gruppides, sest kuigi nende toetajates on mehi jätkuvalt kaks korda rohkem kui naisi, tuleb naiste protsent meestele järgi ja ühtlustub ka toetus regiooniti.




 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles