Luigas: riigieelarve peab pakkuma lahendusi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inara Luigas.
Inara Luigas. Foto: Kaarel Tigas / Õhtuleht

Riigieelarve peab pakkuma lahendusi nii Tallinnale kui ka Võrumaale, toonitas riigikogu rahanduskomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni liige Inara Luigas ETV saates «Foorum».

«Riigieelarve võiks olla püha dokument, mis toob Eesti riigile lahendusi ja mina eeldan, et riigieelarve toob Eesti riigile lahendusi,» vahendab ERR Uudised Keskerakonda kuuluva Luigase sõnu.

Luigas jätkas, et rahandusministril võib olla hea meel, et saab Euroopa Liidus tasakaalus eelarve ja väikeste riigilaenudega uhkustada, aga tema ise vaataks hoopis Võru poole, Tallinnast 300 kilomeetri kaugusele.

Luigas tõi näite, et ta läheb Võrumaal külla, kus on kolm paneelmaja, 80 protsenti inimestest töötud ning pole poodi, postkontorit ega transpordiühendust ega saa toetada riigieelarvet enne, kui sinna pole sisse kirjutatud lahendusi neile probleemidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles