Peaminister Jüri Ratase perekonda sündis poeg (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar ja Jüri Ratas
Indrek Saar ja Jüri Ratas Foto: Erakogu

Peaminister Jüri Ratase ja tema abikaasa Karini perre sündis täna poeg. Tegu on pere neljanda lapsega. 

«​Täna sündis meie perre neljanda lapsena poeg, kellest on õele ja vendadele, vanematele ning vanavanematele väga palju rõõmu,» teatas peaminister Jüri Ratas, tänades kõiki heade soovide ja lahkete sõnade eest. 

Just see oli ka põhjuseks, miks peaminister tänase keskpäevase valitsuse pressikonverentsi asemel hoopis sünnitusmajas oli.

Kella 15.30 paiku saabus Ratas valitsuse istungile ning teda tervitasid valitsusliikmed suure punase roosikimbuga. «Valitsuse istungile saabus tund tagasi isaks saanud peaminister. Kogu valitsus õnnitleb. Jüri, tubli poiss!» kirjutas riigihalduse minister Janek Mäggi Facebookis. 

​Jüri ja Karin Ratase peres on tütar Mariell ning pojad Oliver Jüri ja Robin Roger.

Stenbocki maja kollektiivist võis kuulda veel teistki toredat uudist: sotsiaalmeedia vahendusel teatas eile beebiuudisest ka peaministri parem käsi, tema büroo juht Tanel Kiik, kelle perre sündis tütar. «Elu pole enam eales endine ning tänase päeva tähendus on igaveseks muutunud. Seda kõige paremas võimalikus mõttes,» kirjutas ta. 

Palju õnne ka Postimehe toimetuse poolt!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles