Täiesti uus disain: jalanõud, mis muudavad iga reisi mugavamaks

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nittis OÜ

Jalatsite tulevik on juba kohal – ACBC (Advanced Commuter Basic Concept) vahetatava ülaosaga ainulaadsed jalanõud, mis on töötatud välja spetsiaalselt liikuva eluviisiga inimese ja reisisõbra jaoks.

Reisileminek algab tegelikult juba kohvri pakkimisest ja sageli võtavad seal kõige rohkem ruumi just jalanõud. Naised tahaksid võtta kaasa nii tikk-kontsaga kingad kui ka mugavad poolsaapad, mehed jällegi stiilsed mokassiinid ja samas hästiistuvad tossud. Mida teha, kui kõik jalatsid kohvrisse ei mahu ja lennujaamas ei tahaks suurema pagasi eest ka lisatasu maksta?

Õige vastus on ACBC mugavad ja ülikerged jalanõud.

Miks valida just need jalatsid?

  1. Mooduldisain: jalanõud on kerged ja õhukesed nagu T-särk ning mahuvad igasse kohvrisse.
  2. Väga kvaliteetne: nad on valmistatud täistoimnahast ehk töötlemata pinnastruktuuriga nahast. Jalatsid on painduvad ja veekindlad ning nende kandmine teeb jalgadele justkui pai.
  3. Mitmekülgsus ja paindlikkus: ACBC jalanõud sobivad igas olukorras ja annavad võimaluse valida endale sobivaim lahendus, nendega saab minna nii reisile kui ka ärikohtumisele.

Tuginedes inimeste vajadustele on loonud ACBC kolm erinäolist kollektsiooni: Street Style, Business ja Active. Innovatsiooniline moodultehnoloogia võimaldab vahetada jalatsite osi ja kasutada neid vastavalt vajadusele. See tagab jalatsitele ka pika kasutusea.  

Esimesena Baltikumis müüakse ACBC uue tehnoloogiaga loodud jalatseid Eestis Ülemiste, Kristiine ja Rocca al Mare kaubanduskeskuste kingapoes NS KING ning hea uudisena tuleb ACBC esinduskauplus ka uude T1 kaubanduskeskusesse.

Kuidas neid jalatseid kanda?

Foto: Nittis OÜ

Jalanõude kokkupanemine on imelihtne:

  1. Valige jalatsile tald;
  2. Võtke sellele paariliseks jalatsi kest;
  3. Tõmmake kinni tõmblukk, mis ühendab talda ja kesta.

Ühendades moe ja uue tehnoloogia, pakub ACBC 5 talda, ohtralt kestasid nii, et kokku tuleb sadu erinevaid kombinatsioone oma jalanõude disainimine pole olnud kunagi niivõrd lihtne. Iga jalatsipaar on stiilne ja mugav ning võimaldab muuta igapäevased tennised näiteks klassikalisteks kingadeks. Kas pole mitte põnev ise katsetada?

Jalatsid tuginevad Itaalia disainile, seega on mõeldud igale detailile. Kõik ACBC jalanõud valmistatakse kõige tänapäevasematest materjalidest. Kasutusel on täistoimnahk ehk töötlemata pinnafaktuuriga nahk, painduvad ja ülikerged trikotaažtooted. Vahetallad aitavad kaitsta jalatsit löökide ja ebameeldivate lõhnade eest ning ergonoomilise lukustiga veekindel tõmblukk kaitseb jalanõu sisemist osa vee ja niiskuse eest.

Hoiab jalgu ja loodust

Lisaks moele ja uuendustele väärtustab firma ka taaskasutust. Järgmise põlvkonna jalanõu on arendatud keskkonnasõbraliku ja innovaatilise patenteeritud tehnoloogia abil. ACBC seisab selle eest, et luua kasutajale kauakestvamad ja mugavamad jalanõud, tõstes nii inimese igapäevaelu kvaliteeti ja soodustades taaskasutamist ning energia säästmist.

Uuring näitab, et kingatalla valmistamiseks kasutatav tootmisprotsess jätab kõige suurema süsiniku jalajälje. ACBC vähendab kingataldade arvu ja pakub kolmes universaalses stiilis taldu, mida saab kasutada koos erinevate ülaosadega kõikide vajalike jalatsite loomiseks. Kui kingatallad ära kuluvad, saab need utiliseerida. See ACBC loodud süsteem vähendab inimese süsiniku jalajälge, hoides nii loodust.

Kus ACBC jalatseid müüakse?

  • Ülemiste kaubanduskeskuse NS King;
  • Kristiine kaubanduskeskuse NS King;
  • Rocca al Mare kaubanduskeskuse NS King;
  • Veebipood www.acbc.com;
  • Peagi ka T1 kaubanduskeskuse esinduspoes.

Copy
Tagasi üles