Hapnikuhooldus annab nahale uue hingamise

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ilukliinik Royal Grace

Juba aastaid on Lõuna-Koreast pärit kosmeetikatooted ja -protseduurid ilumaailma trendide teerajajaks. Nüüd on jõudnud Eestisse hapnikuhooldus ehk oksügenoteraapia, mida saab proovida ilukliinikus Royal Grace.

Hapniku kasulik toime kõikidele elusorganismidele on üldteada. Nüüdisaegses urbaniseerunud linnakeskkonnas, kus meid ohustavad õhu saastatus, ultraviolettkiirgus ja temperatuurimuutused, hakkab nahk aja jooksul tundma hapnikunälga, mille tagajärjel saavad kahjustada nii naha üldine seisund, jume kui struktuur. Näonaha hapnikuhooldus aitab vabaneda tervest reast nahaprobleemidest, alates niiskusevaeguse, lõpetades elastsuse kaduga.

Hapnikku pihustades...

OxyCryo nime kandev hapnikuhooldus on niisutava, pinguldava ja rahustava toimega ning leevendab mitmeid nahaprobleeme nagu akne, kuperoosa, pigmentatsioon ning väsinud ja stressis nahk. «OxyCryo näol on tegemist aparaadihooldusega, millel ei ole vanusepiirangut ega vastunäidustusi,» räägib ilukliiniku Royal Grace peakosmeetik Viktoria Velikanova. «Hooldus on valutu, nauditav ja lõõgastava toimega. Tunniajase protseduuri käigus toimub näonaha puhastamine, koorimine, niisutamine, masseerimine ja hapnikuga rikastamine. Kolm erinevat näomaski garanteerivad tulemuse, et nahk näeb välja tervem, säravam, pringim ja puhanud. Näiteks hapniku näomask sisaldab hüaluroonhapet, mis lisaks niisutamisele parandab naha elastsust ja silendab kortsujooni. Modelleeriv hapnikumask omakorda sisaldab süvamere pruunvetikatest saadud polüsahhariidi alginaati, mis on nahka toitva ja taastava toimega.»

OxyCryo hapnikuhoolduse puhul on innovatiivseks asjaolu, et hapnik, seerumid ja teised toimeained kantakse nahale vastava aparaadiotsikuga pihustamise abil. «Viimane soodustab toitainete imendumist nahka ning soodustab kollageeni moodustumist ja rakkude uuenemist,» jätkab Viktoria Velikanova. «Sedalaadi hapnikuhooldus on laialdaselt kasutusel näiteks plastilise kirurgia keskustes enne ja pärast kosmeetilisi protseduure nagu laserhooldus, keemilised nahakoorimised, botoxi-süstid ja ilukirurgia, kuna hapniku pihustamine hooldatud alale kiirendab marrastuste ja haavade paranemist, vaigistab valu ning soodustab naha taastumist ja uuenemist.»

Mentooli ja vetikaid!

OxyCryo hapnikuhoolduse alustuseks kantakse nahale hapnikuga rikastatud puhastav mullivaht, mis aitab mustusest ja ebapuhtustest vabaneda hõlpsasti ja nägu ärritamata. Järgmiseks teostatava hapnikkoorimise käigus pihustatakse nahale hapniku ja mineraalidega täiustatud lahust, mis eemaldab jääkained. «Hapnikkoorimine vähendab naha temperatuuri üle kolme kraadi,» märgib Viktoria Velikanova. «Külmatunne nahal tagab näiteks selle, et nahk oleks vähem tundlik laserhooldusega kaasnevatele valuaistingutele. Hapnikkoorimine võimaldab puhastada sügavamalt tundlikku nahka, ilma seda ärritamata, ning valmistab nahka ette järgmiseks etapiks.»

Foto: Ilukliinik Royal Grace

Teadagi on mistahes näohoolduse puhul üks mõnusamaid momente lõõgastav massaaž. OxyCryo hapnikuhoolduse puhul viiakse seegi läbi aparaadiga. «Hapnikuga rikastatud mineraalvee nahale kandmine koos masseerimisega on efektiivne rasu- ja niiskustaseme tasakaalustamisel ning naha taastumise kiirendamisel,» jätkab Velikanova. «Viimane on oluline pärast akneravi või plastilist operatsiooni, et vähendada võimalikke marrastusi ja turseid.»

Viimased kaks OxyCryo hapnikuhoolduse etappi kujutavad endast äärmiselt tõhusaid näomaske. Esimese käigus asetatakse näole 3–5 minutiks hapnikumask, nii et puhast osooni on võimalik lisaks naha turgutamisele ka sisse hingata. Nahale kantav 10-protsendiline hüaluroonhape muudab naha elastseks ja annab sellele liikuvuse. Uuringud näitavad, et hüaluroonhape kaitseb lisaks naha niisutamisele ka vabade radikaalide põhjustatud kahju eest, stimuleerib elastsust andva kollageeni tootmist ning mõjub põletikuvastaselt. Kõige selle tõttu kasutatakse hüaluroonhapet kosmeetikatoodetes ja -hooldustes kui imehead kudede taastajat, naha niisutajat ja silujat, mis leevendab koguni tundliku pale põletikulisest protsessist tingitud punetust. «Modelleeriva hapnik-näomaski koostises on allatoniin, mentool ja vetikad,» mainib Viktoria Velikanova. «Esimene neist kaitseb, rahustab, niisutab ja taastab; mentool on jahutava toimega ning pruunvetikast saadav algiinhapet sisaldav pulber muutub veega segades kummitaoliseks massiks, mis võimaldab maski pärast mõjuaega kiiresti ja ühes tükis eemaldada.»

Tulemused juba pärast esimest hooldust

«Mu nahk oli pärast OxyCryo protseduuri tuntavalt niisutatud ja elastsem,» tõdeb Krista Kiin, kes ilukliinikus Royal Grace hapnikuhooldust proovimas käis. «Ka miimikakortsukesed, mis viimase aasta jooksul senisest rohkem kipuvad otsmikul ja silmade juures ilmnema, olid pärast hooldust koheselt täidetud ja tasandunud. Pikki aastaid olen kimpus ülikuiva näonahaga, kuid tänu sedavõrd mitmele niisutavate toimeainetega maskile sai janune pale piisavat kosutust. Mis hoolduse läbiviimisse puutub, olen aegade vältel väga erinevaid iluhoolitsusi katsetanud, kuid OxyCryo erines kõikidest senistest – peamiselt seetõttu, et praktiliselt kõikide etappidega kaasnes vastava aparaadiga hapniku pihustamine nahale. Hapniku mõjul suureneb naha sarvkihi läbitavus ja see on ka põhjus, miks hoolduse käigus kasutatavate seerumite toimeained naha kihtidesse sügavamalt imenduvad ning tulemused on näha juba pärast esimest hooldust.»

Foto: Ilukliinik Royal Grace

Krista lemmikuks kujunes kõige viimasem OxyCryo hapnikuhoolduse etapp: «Kuigi maski peale kandes kaeti seguga kinni isegi silmad ja suu, mis esmalt pisut hirmutas ja abituks tegi, oli suisa tunda, kuidas mask nahka niisutab. Mentooli karge aroom rahustas meeli ning maski all lebades kippusin vägisi uinuma, sedavõrd lõõgastavalt mõjusid need paarkümmend minutit. Veendusin, et hapnikuhooldus on suurepärane võimalus iseäranis tundliku naha puhul – kui teinekord kipub mu nahk kergesti punetama, oli antud näohoolduse järel pale täielikult rahustatud, elujõuline ja särav. Tahaksin protseduuri peagi uuesti kogeda!»

Ilukliiniku Royal Grace teenustega saad lähemalt tutvuda SIIN

Copy
Tagasi üles