Kiviõli saab ligi miljoni euro eest moodsaid valgusteid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavavalgustus.
Tänavavalgustus. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Esmaspäeval kirjutasid valla ja OÜ Virtel Grupp esindajad alla lepingule, mille kohaselt alustatakse Kiviõli linna tänavavalgustuse rekonstrueerimist juba detsembri alguses ning aasta pärast on kogu 850 000 euro suuruse mahuga uuendamistöödel joon all, kirjutab Põhjarannik.

Kiviõli tänavavalgustuse rekonstrueerimise ettevalmistamist alustas toonane Kiviõli linnavalitsus juba 2017. aasta alguses: jaanuaris keskkonnainvesteeringute keskuse meetmesse «Tänavavalgustuse taristu rekonstrueerimine» esitatud taotlus oli Ida-Virumaalt esitatud taotlustest ainus, mis esimeses voorus positiivse vastuse sai. Toona esitatud taotluse eesmärk oli tänavavalgustusele kuluva elektri kokkuhoid ning selle kogumaksumuseks oli arvestatud 1,2 miljonit eurot, millest 960 000 eurot oli mõeldud toetusena.

«Märkimist vääriv on see, et ehitustööde hanke pakkumused olid eeldatava maksumusega võrreldes 15-30 protsenti odavamad,» rääkis Lüganuse valla arendusnõunik Anu Needo.

Tema sõnul on ehitushinnad viimasel ajal kasvanud ning hankijad on pigem hädas eeldatust kallimate pakkumuste ja raha juurde leidmisega.

Hanke võitnud Virtel Grupp on kohalik ettevõte, kes on muu hulgas teinud samasuguseid uuendustöid Kuressaare linnas, kus vahetas kolme aasta jooksul välja 2500 valgustit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles