«Auto keraamiline vaha». 10 põhjust valida. 10 müüti ka

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tasku Autopesula

Auto keraamiline kaitse on viimaste aastatega ka Eesti autoomanike seas tuntuks saanud. Paar aastat tagasi pidin klientidele selgitama, mis asi see üldse on. Paljude jaoks tundus see uskumatu ja võimaut. Praeguseks on pea iga autoomanik midagi sellest uuemast tehnoloogiast kuulnud. Põhiline küsimus auto omaniku jaoks jääb, kas ta saab ikka usalduväärse toote ja töötluse oma autole. Eks neid «nano-H9-teemant-kõva-kaitse» tüüpi trikitajaid on ka palju välja ilmunud.

Käesolevasse artiklisse olen koondanud palju nüansse, mida olen ise täheldanud või mida on kliendid minu käest küsinud. Olen kokku kogunud hulganisti poolt argumente. Samuti reastasin üles ka 10 n-ö müüti, mida olen seni kuulnud.

Siin on väike mõttearendus ka nimetuse teemal. Inimesed otsivad neid tooteid, kui keraamiline vaha ja keraamiline kaitse. Päris korrektne oleks toote purgi pealt tõlkida ceramic coating - keraamiline kate. Aga mis seal ikka? Lõppkokkuvõttes on ju oluline, et inimesed saavad sisuliselt aru, millest on jutt.

Foto: Tasku Autopesula

Näiteks on samuti rahvasuus tuntud tehniliselt ebakorrektne väljend – auto keemiline puhastus. Tegelikult oleks selle teenuse kohta korrektne öelda auto salongi märgpesu.

Tasku autopesula on viimase aasta jooksul paigaldanud rohkem kui 100-le autole keraamilise kaitse. See on parasjagu suur kogemus. Seeläbi oleme meil kasutatavat keraamilist kaitset Ma-Fra STC Ceramic coating õppinud hästi tundma. Oleme õppinud aru saama, kuidas see toode käitub autole peale kandmisel ja hiljem ka auto hoolduse käigus. Esimesed tehtud tööd on meil teostatud juba ligi 2 aastat tagasi.

Loe  täispikka artiklit Tasku autopesula kodulehelt. Artiklis on 10 poolt argumenti, 10 müüti ja ka varem esitlemata fotomaterjali. 


Marko Luhamaa
Tasku Autopesula omanik ja tegevjuht.
Autopesulatega tegelenud aastast 2006.

 

Copy
Tagasi üles