Politsei otsib ülekäiguradadel toimunud avariide tunnistajaid

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Politsei otsib tunnistajaid, kes juhtusid pealt nägema eile Tallinnas toimunud liiklusõnnetusi, kus teed ületanud jalakäijad said löögi sõiduautolt.

Neist esimene juhtus eile kella 16.30 paiku, kui BMW-d juhtinud 30-aastane Maksim sõitis Punasel tänaval otsa sõiduteed ületanud 50-60-aastasele tundmatule naisele, kes suri enne haiglasse jõudmist.

Esialgsetel andmetel alustas jalakäija sõidutee ületamist rohelise tulega, kuid ei jõudnud keelava tule süttimise ajaks teed ületada. Sõiduauto juht lähenes ülekäigurajale eemalt hooga ning eeldades, et tee on vaba, ei jõudnud pidurdada ning sõitis naisele otsa. Sõiduki juht oli kaine, jalakäijal puudus helkur.

Teine avarii juhtus kella 19.30, kui Nissanit juhtinud 30-aastane Armin sõitis Tammsaare tee, Tondi tänava ja Rahumäe tee ristmikul otsa esialgsetel andmetel keelava fooritulega teed ületanud umbes 30-aastasele mehele, kelle andmed on selgitamisel. Jalakäija toimetati haiglasse.

Politsei palub kõigil, kes juhtusid õnnetusi pealt nägema, helistada telefonidel 612 5666 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles