O’Learyse spordinädala soovitused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Naomy O'Leary

Selle spordinädala märksõnadeks on jalgpalli EM 2020 kvalifikatsioonimängud, WRC Korsika ralli, KHL ja korvpalli Euroliiga ning motosport.

Esmaspäeval ja teisipäeval peetakse jalgpalli EM valiksarjas palju kohtumisi, millest põnevaim on esmaspäevane mäng Prantsusmaa ja Islandi vahel. Teisipäeval saame kaasa elada Eesti koondise maavõistluse mängule Gibraltari vastu.

Neljapäeval algab Korsika ralli, kus Ott Tänak jätkab kihutamist tiitli nimel. Tänakul on kokku 65 punkti, millega ta edestab Ogieri 4 ja Neuville 10 punktiga. Korsika ralli kõiki kiiruskatseid näitame O'Learyse spordirestoranis otsepildis.

Korvpalli Euroliigas mängitakse neljapäeval ja reedel eelviimane mängudevoor. Play-off kohtade nimel käib 6. kohast kuni 12. kohani tihe heitlus ja tiitli nimel saavad heitlust jätkata ainult 8 paremat korvpalliklubi. 10. kohal asuv Kaunase Zalgiris peab ellujäämiskohtumise reede õhtul Olympiacose vastu, kellel tabelis üks võit rohkem. Korvpallilahingut näitame Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan, et elamus oleks sama vägev kui Kaunases kohapeal.

Foto: Naomy O'Leary

Jäähoki KHL liigas on käsil konverentside finaalid. Läänes peavad omavahel võitlust konverentsi tiitli nimel Moskva CSKA ja Peterburi SKA ning idas Avangard ja Salavat Yulaev. Kõik lahingud toome hokifännideni otsepildis.

Nädalavahetusel jätkuvad Euroopa tippjalkaliigades mängud. O'Learyses saab kaasa elada Inglise, Hispaania, Itaalia, Saksamaa, Prantsusmaa ja Venemaa tippklubide omavahelisele mõõduvõtule. Pühapäeval ootame kõiki motospordi huvilisi O'Learysesse, sest Bahreinis sõidetakse hooaja teine vormel 1 etapp, Argentiinas sõidetakse MOTO GP etapp ja selgub Korsika WRC ralli võitja.

Vaata kõikide spordiülekannete ajakava https://olearys.ee/kristiine-event-center/sports/

Alates veebruarist saavad ka Tartlased elada mõnusalt spordisündmustele kaasa, sest avasime Tartu Eedeni keskuses 200 istekohaga O’Learyse spordirestorani ja meelelahutuskeskuse.

Copy
Tagasi üles