Palo ei kiirusta PBKga sõlmitud lepingut muutma

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee.

Venekeelseid saateid PBK-lt tellinud rahvastikuministri büroo ei välista pärast tänast Starmani teadet PBK edastamise peatamisest, et koostöö kanaliga lõpetatakse, kuid ei kiirusta lepingut muutma.


«Juhul kui osapooled kokkuleppele ei jõua ja seetõttu meie saade kaotab väga olulise hulga vaatajatest, võib kõne alla tulla ka koostöö lõpetamine,» ütles rahvastikuminister Urve Palo nõunik Keit Fomotškin, vahendasid

ERR Uudised

.

Ta lisas samas, et hetkel tundub selline perspektiiv väga ebatõenäoline.

Rahvastikuministri büroo võttis ühendust ka PBKga (Pervõi Baltiskii Kanal), kelle sõnul käivad sarnased läbirääkimised PBK ja Starmani vahel igal aastal ning hetkel kõnelused siiski jätkuvad.

«Seega ei rutta me ajast ette ja ootame, kuidas lõppevad telekanali ja Starmani omavahelised kõnelused,» sõnas Fomotškin.

«Usutavasti ei soovi ka Starman väljakujunenud vaastajaskonda niisama lihtsalt kaotada ja saavutatakse mõistlik kokkulepe,» lootis rahvastikuministri nõunik.

Starman teatas täna, et ei saa leppida vahendaja nõutava 300 protsendilise hinnatõusuga ning asendab seetõttu PBK teiste venekeelsete telekanalitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles