Millised vitamiinid on päriselt tervislikud?

Rosena DK OÜ
Copy
Foto: Rosena DK OÜ

Külmal ja pimedal haigusteajal seisavad lapsevanemad sageli küsimuse ees: kuidas oma lapse immuunsüsteemi tugevdada ning haigusi peletada? Vaatamata mitmekesisele toidulauale tasub Eesti kliimas vaadata ka vitamiinide poole.

Täna sööme kommi, homme ei söö?

Vitamiine valides leiab hulgaliselt suhkrurohkeid kommilaadseid toidulisandeid. Paljude lapsevanemate jaoks on oluline, et vitamiin oleks võimalikult tervislik ja kvaliteetne, vältides sealjuures liigseid suhkruid. Maailmas jõudsalt populaarsust kogunud erinevad kummikaru vitamiinid võivad tekitada lapsevanemates kahetisi tundeid. Kuidas öelda lapsele, et nende näol on „kommi“ söömine hea, aga poelettide vahel käies mitte? See on tõstatanud küsimuse – kas vitamiin või mõni muu tervisetoode peaks olema lapse jaoks samastatav kommiga, mida muul juhul üritatakse vältida?

Vältimaks suhkrustatud kommitaolisi vitamiine, on Nutrigen loonud siirupi kujul vitamiinid, mis saavad oma hea maitse looduslikest mahladest. Siirup on hea alternatiiv kommikujulistele toidulisanditele ning lapse jaoks kergelt eristatav tervisetoode. Lisaks annab siirup võimaluse lapsevanemale peita vitamiinid smuuti või toidu sisse. See on eriti kaval viis nende laste vanematele, kes on väga valivad ega armasta uusi asju katsetada.

Pistame köögiviljad vitamiini!

Teatud vanuses toituvad lapsed väga ühekülgselt. Nädalast nädalasse makaronid või kartul kastmega võib olla tavaline, kuid nõnda laps oma vajalikke vitamiine kätte ei saa. Nutrigen Vegy Köögiviljasiirup aitab välja. Köögiviljadest saadavad toitained on eriti olulised külmal ja talvisel ajal, mil kodumaiseid saadusi napib. Ühes päevases annuses on kokku 500 grammi köögiviljade ekstraktid, vitamiinid ja antioksüdandid. Kokku on kokku pandud seitsme köögivilja kasutegurid. Ka täiskasvanud võivad seda tarbida, kui tundub, et toidulaud kipub kiirel ajal ühekülgseks jääma.

Foto: Rosena DK OÜ

Kõik oluline vajaliku arengu tagamiseks

Apelsiinimaitseline Nutrigen Supra Maksivitamiinisiirup on mõeldud laste kasvu ja arengu toetamiseks. Siirupisse on kombineeritud 13 vitamiini ja 10 mineraalainet ning sobib kasutamiseks vanuses 6 kuud kuni 13 aastat. Imikutele siirupit andes võib selle segada piima või veega ning see teeb ka väikese lapse puhul toidulisandi andmise lihtsaks. 

Foto: Rosena DK OÜ

Vitamiinitilgad imikule

D-vitamiini puudus on üks olulisemaid probleeme, mis imikutel võib esineda. Arstid soovitavad üldjuhul imikule D-vitamiini juurde anda juba nädalaselt. Babytamin toidulisand sisaldab rohkelt vitamiine ja mineraale, mis toetavad beebi kasvamist. Kiirel kasvuperioodil võib imikutel olla tavapärasest suurem vajadus mikrotoitainete järele. Vitamiinitilgad sisaldavad 13 vesilahustuvat vitamiini ja mineraali. Tilkasid võib tilgutada imikule otse suhu või segada piimaga.

Foto: Rosena DK OÜ

Paraku vajavad nii väikesed kui suured põhjamaises kliimas abiväge, et immuunsüsteem suudaks haigustega võidelda ning organism saaks toimimiseks piisavalt vajalikke toitaineid. Siirupi kujul saab muuta vajaliku toidulisandi osaks maitsvast smuutist või toidust. Õigesti valitud vitamiin on maitsev, tervislik ja lihtne tarbida.

Nutrigen toidulisandite valiku leiab Südameapteekidest, Tradehouse ja Prokosmeetika poodidest. Rosena.ee e-poes on aga novembris kõik Nutrigen toidulisandid 20 protsenti soodsamad.

Copy
Tagasi üles