Elis (46) avastas meetodi, mis õpetab inglise keele selgeks igale eestlasele!

Copy
Foto: Life Apps SIA

Ettevõtja Elis (46) on avastanud ainulaadse meetodi inglise keele kiireks omandamiseks! Loe intervjuud ning sa saa teada, kuidas ka sina võid juba täna seda lihtsat keeleõppemeetodit kasutades inglise keele omandada.

– Kas te olite varem inglise keelt õppinud?

– Olen varem proovinud õppida inglise keelt keelekursustel, kuid igapäevatöö ei võimaldanud tundides käia, kuna need toimusid kindlal ajal kindlas kohas. Varem tundus ju paljudele meist, et inglise keelt ei lähe üldse vaja. 

– Mis teid innustas hakata inglise keelt õppima Šveitsi meetodiga?

– Tööl sattusin ma aga üha sagedamini olukordadesse, kus oli vaja rääkida inglise keelt. Tulid kliendid, rääkisid inglise keeles ja küsisid midagi, aga ma ei saanud aru, ei osanud neile midagi asjalikku vastata. See tekitas tõelist ebamugavust ja mul oli piinlik, seepärast otsustasin inglise keele võimalikult kiiresti selgeks õppida. Uuesti kursustele minna ei olnud mul aega ja lõppude lõpuks on need ju nii kallid! Olin internetist lugenud, et rahval on olnud häid kogemusi Šveitsi keeleõppemeetodiga. Õppida inglise keelt lühikese ajaga, seejuures kodust lahkumata ja endale sobival ajal, tundus mõistlik.

– Kuidas toimus õppimine?

– Liitusin interneti teel programmiga ja sain selle kohe oma e-posti aadressile. Oli ideaalne, et sain seda kasutada arvutis ja isegi mobiiltelefonis, kusjuures sain ise valida aja, mil mul oli vaba hetk. Šveitsi meetod tundus väga ebatavaline, aga see töötab! Hoopis teine efekt kui keelekursustel, kus kord tähele panemata või aru saamata jääd kõigest maha ja enam ei ole midagi teha. Siin saab kõike soovitut korrata, kuni oled aru saanud. Kõik tunnid on läbimõeldud ja huvitavad, kuid mis kõige tähtsam, pärast iga tundi tundsin end üha kindlamana.

– Kuidas te hindate oma inglise keelt pärast kaht nädalat?

– Reaalseid tulemusi oli näha juba peale kolmandat tundi. Praegu oskan inglise keeles öelda, jutustada ja mõista kõike endale vajalikku. Ma ei karda enam öelda midagi valesti, kuna lõpuks olen ma oma inglise keele oskuses kindel. Nüüd olen väga õnnelik ja kasutan inglise keeles rääkimiseks igat võimalust.

– Mida te sooviksite neile, kes ei ole veel inglise keele õpet alustanud?

– Tänapäeval on inglise keel vajalik igal sammul. Te mõistate üsna ruttu, miks see meetod on nii unikaalne ja lihtne. Ärge venitage ning liituge programmiga, et saaksite lõpuks ometi hakata inglise keeles rääkima!

Õpi inglise keeles rääkima või saa raha tagasi. Ainult täna saad keeleõppeprogrammi 55% hinnasoodustusega:

Mine veebilehele -  www.SwissLanguages.com - et saada oma keeleõppeprogramm soodushinnaga

Copy
Tagasi üles