Postimehe fotod parimate seas

Maris Meiessaar
Copy
Põgenevad Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu (tagaistmel).
Põgenevad Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu (tagaistmel). Foto: Tairo Lutter

Eile selgusid eelmise aasta parimad pressifotod. Postimehe ja sõsarlehtede fotograafid pälvisid kokku viis aasta parima pressifoto nominatsiooni – neli sai Postimees ja ühe Järva Teataja. Postimehel on üks nominent olemusfoto, üks uudise ja kaks spordi kategoorias ning Järva Teatajal portreefoto kategoorias.

Kokku laekus konkursile 675 tööd. Fotod kandideerisid uudis-, olemus-, spordi- ja portreefoto kategoorias. Osalejaid oli 47.

Kõigi oma kategoorias võitnud tööde hulgast valis žürii omakorda parima töö, mis pälvis tiitli «Aasta pressifoto 2019». See tehakse teatavaks pressifoto näituse avamisel ja auhinnad antakse üle EMLi korraldataval pressipeol märtsi alguses.

Iga kategooria võitja saab diplomi ja 1000-eurose preemia. «Aasta pressifoto 2019» autor pälvib lisaks veel 1000 euro suuruse auhinna.

Esimene naiskapten raudteelaevas: Margi Sander (25) on Eesti esimene naisvedurijuht, kes oma sõnul ei kujuta ette, et võiks ka mõnda muud tööd teha. FOTO: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Esimene naiskapten raudteelaevas: Margi Sander (25) on Eesti esimene naisvedurijuht, kes oma sõnul ei kujuta ette, et võiks ka mõnda muud tööd teha. FOTO: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Tantsupidu «Minu arm» Kalevi staadionil. FOTO: Eero Vabamägi/postimees
Tantsupidu «Minu arm» Kalevi staadionil. FOTO: Eero Vabamägi/postimees Foto: Eero Vabamaegi/postimees
Ott Tänak ja Martin Järveoja Türgi ralli esimesel päeval 38 km pikkusel Cetibei kiiruskatsel. FOTO:
Ott Tänak ja Martin Järveoja Türgi ralli esimesel päeval 38 km pikkusel Cetibei kiiruskatsel. FOTO: Foto: Sander Ilvest
Oktoobri esimesel päeval toimus Vääna-Jõesuus surfivõistlus Wave Classic 2019. Vihm, rahe ja 20 m/s tuulepuhangud muutsid võistluse eriti ekstreemseks. Pärast jõukatsumist nautisid mõned surfarid veel tormist merd. FOTO:
Oktoobri esimesel päeval toimus Vääna-Jõesuus surfivõistlus Wave Classic 2019. Vihm, rahe ja 20 m/s tuulepuhangud muutsid võistluse eriti ekstreemseks. Pärast jõukatsumist nautisid mõned surfarid veel tormist merd. FOTO: Foto: Sander Ilvest
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles