Apple – sinu ettevõtte eduloo taustajõud

Copy
Foto: Apple

Kuigi Apple'i tooted võivad esimese hooga tunduda hinna poolest kallimad teiste tootjate seadmetest, annab nende kasutamine ettevõttele kokkuhoiu. Põhjus on lihtne – Apple teeb vaid premium-klassi tooteid, et kliendid oleksid oma Maciga maksimaalselt rahul ja see töötaks murevabalt. Nii saab vähendada riski, et ostes esialgu odavamana tunduva arvuti, tuleb see hiljem ringi vahetada. Lisaks on Apple mudelivalikus kergem orienteeruda. Lähemalt räägib Valge Klaar OÜ Apple'i ärikliendi müügijuht Martin Muttik.

Imelihtne seadistamine

Maci arvutit on äärmiselt lihtne seadistada, arvutis on Apple'ilt juba  tasuta põhilised programmid e-kirjade, tekstitöötluse ning presentatsioonide tegemiseks, videote ja piltide töötlemiseks jne. Teiste tootjate maailmas seda tihti ei ole või on niinimetatud prooviversioonid, mille pikendamiseks tuleb mõne aja pärast siiski maksta. See tähendab lisakulu, mida Maci puhul vaja ei ole. Samuti ei vaja Mac üldiselt üle võrgu ühilduvate seadmete puhul erinevate draiverite installeerimist ja seadistamist. Kõik toimib sujuvalt ja probleemideta.

Tarkvarauuendused on tasuta

Reeglina väljastab Apple suuremaid tarkvarauuendusi korra aastas. Vahepeal jätkatakse tööd operatsioonisüsteemide parendamise ja turvalisemaks muutmisega, väljastades jooksvalt väiksemaid uuendusi. Kõik uuendused on alati tasuta ning lihtsasti allalaetavad ja paigaldatavad. Uuenduste tugi on näiteks isegi viis aastat vanadel seadmetel, mis tähendab, et ka vanemad seadmed saavad kõige kaasaegsema operatsioonisüsteemi viimaste turvauuendustega.

Unustage viirusetõrje, selleks puudub vajadus!

Kindlasti on ka Apple'i maailmas pahavara liikvel, kuid oluliselt vähem kui teistel operatsioonisüsteemidel. Maci tarkvara on üles ehitatud nii, et programmid ei pääse süsteemi faile kahjustama. Kaasa aitab asjaolu, et Apple reageerib erinevate turvalisust puudutavate murede korral kiirelt ning väljastab uuenduse, mis nõrgad kohad parandab. Seetõttu ei vaja Maci seadmed kulukaid viirusetõrjeid. Lisaks on Maci operatsioonisüsteemi ehitatud Gatekeeper ja tulemüür, mis vähendavad pahavara jõudmist seadmesse.

Pilveteenus iCloud jagab infot eri seadmete vahel

Lisaväärtusena saavad kõik Apple'i seadmed tänu pilveteenusele iCloud omavahel kenasti läbi. Omades juba mõnd Apple toodet, näiteks telefoni või iPadi, on võimalik infot seadmete vahel sünkroniseerida, olgu siis pilte, kontakte või märkmeid. Alustades ühes seadmes märkmete või presentatsiooni tegemist, on võimalik seda hõlpsasti jätkata teises seadmes. Kõik vajalik on kättesaadav kõigis sinu Apple'i seadmetes ning olulisi toiminguid on võimalik jätkata kontorist ja arvutist eemal olles, kasutades näiteks iPadi või iPhone’i. Apple mõistab, et sinu aeg on kallis.

Miks hoiab Apple head järelturuhinda?

Et seadmed on kõrge kvaliteediga ja Apple optimeerib ise tarkvara vastavalt riistvarale, kestab murevaba koostöö üldjuhul aastaid. Näeme tänagi ligi kümme aastat vanu Maci arvuteid, mida kasutajad ei raatsi uuemate vastu vahetada, sest seade toimib endiselt kenasti. Kui ettevõte on fikseerinud seadmete elutsükliks kolm-neli aastat, saab kasutada arvutite suurepärast jääkväärtust. Müües kasutusel olevad seadmed meile tagasi, on võimalik uued arvutid ettevõttesse soetada tunduvalt soodsamalt. Jääkväärtust mõjutab lisaks ka Apple'i tugev ja hinnatud kaubamärk.

Kasutajamugavus kaalub hinna üles

Üks peamisi põhjuseid Macide eelistamisel on kasutuslihtsus ja mugavus. Kõik on intuitiivne ja toimib kohe pakendist välja võttes suurema aja- ja rahalise lisakuluta. Igapäevatöös ei vaja arvutid pidevat probleemidega tegelemist, haldamist ning turvalisuse pärast muretsemist nii operatsioonisüsteemi omaduste kui ka Apple Business Manageri abil loodava lisaturvalisuse ja funktsionaalsuse tõttu. Mainimata ei saa jätta seadmete ilusat ning viisakat premium-välimust ja kvaliteeti!

www.valgeklaar.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles