Puuoks lömastas matuseauto

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matuseauto
Matuseauto Foto: Liis Treimann

Loetud hetked enne seda, kui Kuressaare Laurentiuse kirikust toodi eile päeval välja puusärk lahkunuga, prantsatas kadunukest oodanud matuseauto katusele pirakas puuoks.

Tormisest ilmast tingitud õnnetust võib pidada tõeliselt õnnelikuks, sest samahästi võinuks suurele oksale ette jääda suvaline kiriku kõrval kõnniteel jalutanud inimene või siis terve matuseliste seltskond, kirjutas Saarte Hääl.

Matuseauto juht Hubert Koplimäe pääses õnnetusest tänu sellele, et läks kirikusse vaatama, kas teenistus hakkab lõppema.

«Tavaliselt istun ja ootan autos, kuid seekord läksin vaatama, kas matuselised hakkavad juba tulema,» rääkis Koplimäe, keda teavitas autoga juhtunud õnnetusest Kuressaare abilinnapea Argo Kirss.

Õnnetus pöörab aga Saare matusebüroo töö täielikult pea peale ning on karta, et ees ootavad raskused, sest jõuda ühe autoga kõikidele matustele on pea võimatu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles