Kes praegu sinu lähedaste eest hoolitseb?

Estkeer OÜ
Copy
Foto: Estkeer OÜ

Eakate lähedaste eest hoolitsemine pole kerge. Veelgi keerulisem on see aga tänasel päeval, mil eriolukord ja viiruste oht meie kõigi igapäevaelu mõjutab. Estkeer OÜ tegevjuht Sander Sassi julgustab kasutama professionaalset abi enda lähedaste eest hoolitsemisel.

Mitmeaastase kogemusega ettevõte Estkeer on võtnud oma südameasjaks abistada neid, kes seda enim vajavad. Abi ei vaja vaid voodihaiged eakad sugulased, aga ka need, kes on väga krapsakad. Peamiselt vajavad Estkeeri eakad kliendid abi hügieenitoimingutel, toidu toomise ja tegemise või kergema koristamisega. Muidugi on oluline osa abiliste tööst ka vestlemine ja suhtlus. “Kuna meie kliendid on nii isetoimetavad kui ka voodihaiged, siis on hooldustegevused ka erinevad. Teeme enne teenust kodukülastuse ja määrame hooldusplaani, mille järgi hakkab hooldaja toiminguid tegema,” tutvustab Sassi protsessi ning lisab, et vajadusel muudetakse tehtud plaani koostöös kliendiga. Enamasti pöörduvad nende poole eakate abivajajate lapsed, kes oma lähedastele igapäevast abilist otsivad.

Vaatamata praegusele eriolukorrale ja karmistunud hügieeninõuetele võivad kliendid olla kindlad, et vajalik abi jõuab ohutult nende lähedaseni. “Meie hooldajad kasutavad isikukaitsevahendeid: maske, kindaid, kaitsekitlit,” loetleb Sassi. Lisaks kaitsevahenditele desinfitseerib hooldaja ka käepidemeid ja pindu. “Teenuse tellija saab olla kindel, et tema lähedasega on kõik korras ja see on kõige olulisem,” räägib Estkeeri tegevjuht ning kinnitab, et nende poolt on alati kvaliteet tagatud. “Meie abi seisneb selles, et teenuse saaja saab olla rõõmus ja takistustest sõltumata väärikalt vananeda.”

Kiired väljakutsed ja valearusaam kallist hinnast

Südamerahu on kõige olulisem. Just seetõttu on Estkeeril väljakutseteenus. Kui on mure või kahtlus, et lähedasega võib olla midagi valesti, sõidab hooldaja lepingulise kliendi puhul viivitamatult lähedast kontrollima. Tartu linnas on väljakutse reageerimisaeg keskmiselt 15-30 minutit.

Et hooldamine võib olla kallis luksus, soovitab Sassi inimestel sõlmida hooldusfirmaga tasuta leping. “Teenuse eest tasutakse alles siis, kui tellimus on meieni jõudnud,” selgitab ta, et teatud pakettide puhul pole vaja igakuiselt pimesi maksta. Arve saabub alles siis, kui klient on tellimuse teinud ja teenus osutatud. “Oleme kodukülastamisel ja nõustamisel selgitanud, kuidas on võimalik hoolduskulusid kontrolli all hoida”, julgustab Sassi huvilisi kontakteeruma, et leida sobivaim lahendus.

Estkeer OÜ on 2018. aastal loodud eraettevõte, mille loomise ajendiks sai ettevõtte asutaja isiklik kogemus aastatepikkusest lapse ja eaka hooldamisest ning tegevusest eraettevõtjana tervishoiu erinevates valdkondades.

Ettevõte pakub hooldus- ja isikliku abistaja teenust, tugiisikuteenust täiskasvanutele ja lastele, koduõendusteenust, üldarstiabi, psühholoogi-, füsioterapeudi- ja lapsehoidjateenust, iluteenuseid ja väljakutseteenust. Lisaks võimalik saada abi koristusel ja transpordil.

Võta ühendust:

info@estkeer.ee

Tel: +372 56463799

Tartu, Ringtee 25

Copy
Tagasi üles