Eestlased põgenesid Ameerikas pandeemia eest (1)

Priit Pullerits
Copy
Kui tavaliselt soovivad paljud turistid end selle Las Vegase sildi juures pildistada, siis praegu leidub seal üksikuid uudistajaid, keda hoiatab kõrvalolev silt, mis soovitab hoida hoida teiste inimestega vahemaad.
Kui tavaliselt soovivad paljud turistid end selle Las Vegase sildi juures pildistada, siis praegu leidub seal üksikuid uudistajaid, keda hoiatab kõrvalolev silt, mis soovitab hoida hoida teiste inimestega vahemaad. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Logistika vallas tegutsev Jürgen Jupits oli koos kahe sõbraga reserveerinud maailma kasiinopealinnas Las Vegases toa Egiptuse püramiidi kujulises 30-korruselises Luxori hotellis, aga neil ei õnnestunud oma Jeepi rendimaasturiga isegi mitte selle ette keerata. Mustas autos politseinikud takistasid tee.

Lõpuks ka Ameerikas hoogsalt levima hakanud koroonaviirus, mille eest oli kaheks nädalaks USA läänerannikule puhkusereisile lennanud kolmel eesti mehel õnnestunud seni ära lipsata, oli viimaks neist ette jõudnud. Nevada osariigi kuberner andis eelmise nädala teisipäeval, pärast esimese haigestunu surma, korralduse, et kõik osariigi kasiinod ja restoranid tuleb 30 päevaks kinni panna.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles