Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Lauri Markkanen.
Lauri Markkanen. Foto: Abbie Parr/AFP

Soomlane lahkub Chicago Bullsist?

Chicago Bullsi korvpalliklubi esindav Lauri Markkanen on uutele jahimaadele siirdumise lähedal. Chicago Sun-Timesi ajakirjanik Joe Cowley kirjutab, et liigas kolmandat hooaega mängiv soomlane oli juba enne koroonaviirusest tingitud mängupausi klubis rahulolematu.

«Kui klubi organisatsiooni senine suund püsib muutumatuna, näeb Markkanen end pigem mujal,» teatas Cowley, kelle sõnul on paljud mängijad klubiga raksu läinud. Denzel Valentine rääkis hiljuti, et olukord Jim Boyleni treeneritiimi juhendamisel on läinud rappa.

Tiimipealik näeb meeskondade lahkumist

McLareni vormel 1 meeskonna juht Zak Brown ütles, et koroonaviiruse pandeemia on kuningliku vormelisarja äärmiselt haprasse seisu paisanud. «Näen kahe kuni nelja meeskonna lahkumist, kui olukorda ei lahendata õigel viisil.»

Tänavusel vormel 1 hooajal on kaheksa esimest etappi koroonaviiruse tõttu tühistatud või edasi lükatud. «See on meeskondadele potentsiaalselt laastav ja kui see on laastav piisavale arvule tiimidest, siis on see äärmiselt suur oht kogu vormel 1 sarjale,» ütles Brown Suurbritannia rahvusringhäälingule.

Eestlased pääsesid Itaaliast koju

Itaalias koroonaviiruse tõttu põhiliselt oma üürikorteri nelja seina vahel olnud Eesti võrkpallurid Robert Täht ja Siim Põlluäär pääsesid koju, kuna esmaspäeval selgus, et aprilli jooksul saapamaal ühtegi mängu ega treeningut ei toimu. Kodumaale saabudes rakendus mõlemale eestlasele mõistagi kodukarantiini reegel.

Täht on kaks nädalat Tallinnas, sama teeb esialgu Saaremaa-karantiini kaalunud saarlane Põlluäär. Itaalia naiste meistrisarjas leiba teeninud Eesti rahvusnaiskonna mängija Kertu Laak naasis kodumaale juba varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles