Marko Kaljuveer naasis Postimees Gruppi olümpiaprojekti vedama (3)

BNS
Copy
Marko Kaljuveer
Marko Kaljuveer Foto: Saarte Hääl/Irina Mägi

Marko Kaljuveer naasis Postimees Gruppi vedama 2021. aastal toimuvate Tokyo olümpiamängude eetrisse jõudmist.

Kaljuveeri sõnul sai Postimees Grupp 2018. aastal Lõuna-Koreas Pyeongchangis toimunud taliolümpia Eesti spordisõpradeni toomisega suurepäraselt hakkama ning hinnaalandust ei tehta ka Tokyo spordipeo puhul.

«Praeguseks on paika pandud, et koroonaviiruse tõttu aasta võrra edasi lükkunud Tokyo olümpiamängud toimuvad järgmise aasta 23. juulist kuni 8. augustini. Seda muidugi juhul, kui epideemia suudetakse kontrolli all hoida,» rääkis Kaljuveer, kellele need on teleajakirjanikuna juba 11. olümpiamängud. 

Kaljuveeri sõnul jõuavad olümpiamängude ülekanded Postimees Grupi vahendusel kõigi Eesti spordisõpradeni Kanal 2, Kanal 12 ja Postimehe meediakanalite kaudu. «Olen pidanud juba ka esimesed virtuaalkoosolekud teleülekannete õiguste omanike ja telepildi tootjatega. Praegu on laual kolm varianti - olümpiamängud peetakse kas publiku ees, publikuta või piiratud publikuga. Kui aga peaks juhtuma kõige hullem ja ka aasta pärast ei saa koroonaviiruse tõttu suurüritusi korraldada, siis olümpiat enam edasi ei lükata, vaid Tokyo mängud jäävad lihtsalt ära,» rääkis Kaljuveer. 

Ta avaldas siiski lootust, et olümpiamängud toimuvad. «Ja Postimees Grupp on nende edastamiseks valmis. Pakume kindlasti kõrget kvaliteeti, et ükski spordisõber pettuma ei peaks ja maailma spordipidu oma täies uhkuses jõuab iga Eesti spordisõbrani,» rõhutas Kaljuveer. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles