Nädala plaat. sinine kaarleek metsa kohal

Margus Haav
, reporter
Copy
Eesti muusikaauhindade galal aasta elektroonikaalbumi tiitliga pärjatud Bert Prikenfeld, artistinimega Bert On Beats avaldas uue albumi «Nine».
Eesti muusikaauhindade galal aasta elektroonikaalbumi tiitliga pärjatud Bert Prikenfeld, artistinimega Bert On Beats avaldas uue albumi «Nine». Foto: Peeter Viisimaa

Bert On Beats pakub oma kargel kauamängival «Nine» nii puhast ja siravat modulaarsündi-techno’t, et see võtab elektroonikaentusiastidel silmad kirka läikega särama ja südame hästiõlitatud masinana põksuma sõltumata sellest, millises maailma nurgas ta parasjagu asetsema ei juhtuks.

Naiste puhul pidi olema põnevam minevik, meestel tulevik. Bert Prikenfeld, artistinimega Bert On Beats, sellele postulaadile ei allu, kuna tema puhul on põnev minevik ja kindlasti ka tulevik. Bert Prikenfeld on produktsiooni ning elektroonika vallas Eesti üks staažikamaid mehi ja kõvemaid käsi. Kui Eesti Ekspress ja Areen panid kokku 2018. aasta striimingu edetabeli top 100, siis oli sealsetest lugudest 44 Berdi miksitud. Osa neist ka produtseeritud – kas üksi või koos teiste tegijatega. Tema Mindnote Stuudios miksiti ja osaliselt produtseeriti, salvestati ning masterdati samal aastal kokku üle 90 Eesti popmuusika ja hiphopi loo, millest suurem jagu asusid kaheksal Eestis välja antud Eesti artisti albumil ja paljudel erinevatel singlitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles