Eestlaste loodud 18+ kiremäng „Vaarikas“ kogub valguskiirusel populaarsust

Passiongames
Copy
Foto: Marika Talpas - Taltsepp

Käesoleva aasta alguses, vahetult enne sõbrapäeva, jõudis Eesti turule uus, kirglik ja avastamisrõõmu pakkuv 18+ kaardimäng, mis on saanud üleöö hitiks. Tänaseks on „Vaarikas“ mõnusa koha sisse võtnud juba üle 800 paari magamistoas. Kuidas valmis mäng, mis loob soodsa pinnase suhte taasleidmiseks ja selle vürtsitamiseks ning mis suudab samaaegselt pakkuda põnevust, armastust, hoolimist, avastamist ja ka nalja?  

Passiongames brändi ja mängu üks autoritest Miina Kallikorm märgib, et ideest teostuseni kulus vaid napilt 5 kuud ning tegemist on mänguga, mis poleks ehk tohtinudki Miina ja tema kaaslase, Priit Poršnevi magamistoast välja pääseda. Ent naise sõbrannad, kellele Miina salamisi oma mehe poolt väljamõeldud kiremängust rääkis, arvasid, et mäng väärib jagamist. Seda põhjusel, et kaua koos olnud paarid kaugenevad teineteisest sageli ega oska leida tagasiteed kire, vallatuste ja helluste juurde, mis neid kunagi kokku tõi.

Ka Miina on oma armsamaga koos olnud 8 aastat. “Meil ei ole magamistoas veel kunagi igavaks läinud, kuid kui meil polnud veel n-ö toodetud mängu, vaid olid lihtsalt enda tehtud kaardid ning olime seda mängu mänginud umbes 4 või 5 korda, siis see mäng andis suhtesse kuidagi erilise vürtsi sisse. Selle mängu ajal pühendud sa andunult vaid teineteisele ja teed seda mitmeid tunde järjest. Seda peab ise proovima, seda on raske sõnadega edasi anda, kuidas see mäng aitab teineteist avastada ja leida,“ selgitab Miina, kelle sõnul on nad Priiduga hakanud  selle mängu abil teineteisega palju avatumalt suhtlema. See on aidanud kaasa sellele, et paremini teatakse teineteise eelistusi ja osatakse üksteisele pakkuda just seda, millised on ootused, ka need kõige salajasemad.

 

Foto: Passiongames

„Kas tohin selle mängu päriselt valmis teha?“

See oli küsimus, mille Miina esitas mehele ühel septembrikuu päeval, mil paar sõitis oma maakoju. Priit, kes selle mängu oma kaasale mõeldes ellu kutsus, oli ideega päri. “Ta ütles, et tal ei ole midagi selle vastu ja nii ma siis otsisin kujundaja, kes joonistas mängukaardid ja tegi muudki kujundused,“ meenutab Miina, kelle sõnul käis kõik pärast seda juba väga kiiresti.

Tänaseks on „Vaarikas“ jõudnud karpi ning leitav Passiongames e-poest.

Foto: Passiongames

Miina räägib, et nende üllatuseks on mäng äärmiselt soojalt vastu võetud ning esimene partii müüdi läbi kordades kiiremini kui arvestatud sai. Tellimusi tuli nii Eestist, kui ka Soomest, Saksamaalt, Prantsusmaalt ja Hispaaniast. „See teeb meie meele rõõmsaks. Säärane vastuvõtt pani meid vaatama ka asjale hoopis suurema pilguga ning mõtlema sellele, kuidas muuta mängu veelgi paremaks. Töö selles suunas juba käib,“ poetab Miina kelmikalt lisades, et „töökoosolekud“ on neil mehega kodus olnud nüüd ikka väga vahvad, teistmoodi ja täis erinevaid katsetusi. Teadaolevalt ei jää Vaarikas paari viimaseks mänguks. Uued mõtted realiseeruvad juba peagi. 

Kuid need, juba mõnda aega paarisuhtes olnud kallimad, kes tunnevad, et vajavad teineteisega veedetud kvaliteetaega rohkem, soovivad õppida tundma oma partneri eelistusi ja kogema põnevust ning kirge koduseinte vahelt lahkumata, on Vaarikas parim kaaslane selle eesmärgi saavutamisel. Mäng on väljatöötatud nii, et see sobitub iga paari magamistuppa olenemata kasutajate eelistustest. Mängukarbist on leitavad nii juba eeltäidetud tegevuskaardid kui ka fantaasiakaardid, mille peale saavad paarid kirjutada oma salasoove, mida mängu abil realiseerima asutakse. Tegemist on mänguga, mis pidevalt ühes mängijatega areneb ja mille kaudu on võimalik õppida tundma oma kaaslast veelgi sügavamalt.

Foto: Passiongames

Telli mäng või loe selle kohta lähemalt passiongames.eu

Copy
Tagasi üles