Nende sekspoosidega saab naine tugeva orgasmi!

Must Panter
Copy
Foto: Must Panter

Orgasmi saamine võib olla naise jaoks harv juhus, kui temakese jaoks ei ole poos just see õige. Vähesed paarid suudavad aastaid hiljem uute poosidega voodis eksperimenteerida ja jäävad oma harjumuspärasele menüüle truuks. Mis puudutab orgasme, siis naised on nagu parved ja mehed kiirpaadid. Uuringute järgi on naiste jaoks nende kallima orgasmini jõudmine olulisem, kui nende endi nauding. See ei ole aastakümnete jooksul muutunud ning orgasmilõhe laiutab endiselt magamistubades üle kogu maailma. 66% meestest saavad pea iga kord seksides orgasmi, ent ainult 43% naistest on samaga õnnistatud.

Milliste sekspoosidega naine võimsa orgasmini jõuab?

Kui sul on vagiina ja sa harrastad penetratiivset seksi, siis tead ilmselt, et üsna raske on jalgu värisema paneva orgasmini jõuda. 75% naistest vajab rusikareegli järgi kliitori stimulatsiooni, ent enamus sekspoose jätavad kliitori unarusse. Terapist Christine Webber on kirjutanud raamatu „ Get the Hapiness Habit“, mis on pühendunud sekspoosidele temakese suuremaks naudinguks ja seal on mida, kõrva taha panna!

1: Kassi poos

Foto: Must Panter

Selles positsioonis on naine voodis pikali ning mees tema peal. Kuna meeste ja naiste kaaluvahe on suur, siis naise jaoks on kergem, kui mees toetab end kätele. Kui mees on tõstetud positsioonis, ei ulatu tema peenis lõpuni temakese sisse ning peenise juur masseerib tugevamalt häbet ning kliitorit... pakkudes mõnusat sensatsiooni, mis viib orgasmini. Paaride vibraator viib mehe alustatu lõpuni ja suriseb penetratsiooni ajal naise kliitoril. Kassi poos+ paaride vibraator ei jäta ühtegi naist võimsa orgasmita.

2: Vaba kui lind poos

Mees lamab selili ja naine istub tema peal seljaga mehe poole. Naine nõjatub seljaga alla poole. Selles sekspoosis on mehel vaba juurdepääs naise kliitorile hullutava massaaži tegemiseks. Nö Šveitsi no tüüpi, vahetatavate otsikutega Wand vibraatorid on selleks puhuks super abimehed. Pane Wand’ile peale kliitori massaaži otsik ja käte pikkusest ei jää temakese orgasmini viimisel puudu.

Foto: Must Panter

3: Nööpnõela poos

Naine on kõhuli ja mees penetreerib tagant. Kuna naise puusad ei ole üles tõstetud nagu koera poosis, siis saab ta täiesti teistmoodi naudingu. Mees saab käe lihtsasti libistada kliitorile ja viia seksi järgmisele tasemele. Paljud naised on saanud selles poosis seksides oma esimesed võimsad orgasmid koos kallimaga.

Foto: Must Panter

4: Lusika poos

Vana hea ja tuntud lusika poos ei vea naist alt. Paljud naised ei jõua küll lihtsalt külje peal penetratsiooni nautides orgasmini, ent need, kelle mees pakub samal ajal kliitori massaaži, armastavad spoon’imist. Kanna kliitorile erutavat õli, mis muudab selle veelgi tundlikumaks ja võimendab orgasme.

Foto: Must Panter

Magamistoas ei ole õigeid ega valesid poose. Mõnele meeldib sportlikum stiil, mõni naudib ainult ühte poosi. Mehe jaoks on puusadega tõukeid teha ja samal ajal kliitorit masseerida paras väljakutse. Seda enam, et käega masseerides võib naisel orgasmini kuluda 20-40 minutit. Pikk eelmäng, nagu me teame, aitab ainult naiste orgasmide tugevusele kaasa. Meeste jaoks on erootikatööstus loonud tööriistad temakesele naudingute pakkumiseks- kliitori stimuleerijad. Julget katsetamist ja magamistoast tolmu pühkimist!

Foto: Must Panter

Saadame sinu tellimuse diskreetselt pakituna üle kogu Eesti.

Vallatuid orgasme soovides
Sinu
Must Panter
 
Copy
Tagasi üles