Rimi töötajad väärtustavad kõrgelt head suhet kolleegidega

Copy
Foto: Rimi Eesti

Rimi perega on oodatud liituma kõik inimesed, ametikoht sõltub aga eelkõige inimese huvidest, kogemusest ja eelnevast ettevalmistusest ning isikuomadustest. Väga soosivalt suhtutakse sellesse kui inimene liigub erinevate ametikohtade vahel eesmärgiga leida endale sobivaim töö ning eneseteostuse koht.

Rimis on üle 160 erineva ametikoha (kauplused, e-kaubandus, keskköök, kontor kokku). Rimi personalipartner Jaanika Raudam kinnitab, et sobiv ametikoht leitakse siin nii julgetele suhtlejatele kui tagasihoidlikele inimestele, nii värskelt kooli lõpetanule kui ka pensionieas inimestele, nii rutiini hindavale kui ka rohkelt vaheldust vajavale töötajale.

Rimis on lihtne pikalt töötada, pooled töötajatest on Rimis olnud rohkem kui kolm aastat. Ettevõttesisene arenemine ning töötamine erinevatel ametikohtadel ja valdkondades on siin tavapärane ning juhid arutavad töötajatega avatult tööalaseid arenguvõimalusi ja soove. Samuti jagatakse töötajatega infot ettevõttesisestest vabadest töökohtadest ning julgustatakse uutele kohtadele kandideerima.

Rimi pakub stabiilset ja turvalist töösuhet, mida töötajad väga väärtustavad. Selles ettevõttes saavad töötajad olla kindlad, et igakuine töötasu laekub kokkulepitud ajal ning lisaks põhipalgale on kauplustes, e-kaubanduses ning keskköögis ka tulemustasu süsteem, mis annab võimaluse oma töötasu suurendada.

Kõikidel Rimi töötajatel ning töötaja ühel pereliikmel või sõbral on võimalus teha Rimi kauplustes sisseoste märkimisväärselt suure allahindlusega.

Töötajaid peetakse meeles ja toetatakse oluliste sündmuste puhul nagu näiteks tööjuubel, lapse sünd, kooliminek, jõulud. Spordihuvilistel on võimalus osaleda spordiüritustel ning kasutada ka tööandja poolset kompensatsiooni.

Kollektiivi arengu üks osa on see kui teatakse mida inimesed tegelikult arvavad ja mõtlevad. Parim ja kiireim võimalus saada vahetut tagasisidet on see kui töötajatelt seda küsida. Raudamil on hea meel tõdeda, et Rimi töötajad soovivad kaasa rääkida erinevatel teemadel ning nad on aktiivsed küsimustele vastajad. Kuivõrd vastamine on anonüümne, siis julgevad töötajad välja tuua ka kriitilisi mõtteid.

Foto: Rimi Eesti

Suvel 2022 toimunud heaolu uuringust selgus, et rimikad on väga ühtehoidvad ning hindavad väga kõrgelt tööalaseid suhteid nii kolleegidega kui ka juhtidega. Kogunisti 82% meie töötajatest hindasid tööalaseid suhteid hindega heaks või suurepäraseks ning 81% leidis, et kolleegid toetavad ja aitavad neid. 89% Rimi Eesti töötajatest andis tagasisidet, et nad on oma juhiga rahul, eriti toodi välja juhtide toetavat suhtumist ja seda, et töötajaid kuulatakse ning nende arvamusega arvestatakse.

Alati leidub uuringu vastustes ka üllatusi – näiteks on Rimi töötajad väga teadlikud tervislikust toitumisest, kuid kahjuks enamik siiski ei tarbi piisavalt juur- ja puuvilju. Rimi juhtkond omalt poolt toetab igati töötajate tervislikku toitumist, pakkudes nii kontoris kui kauplustes töötajatele söömiseks erinevaid puuvilju.

Uuringust saadud infot kasutatakse erinevateks arendustegevusteks ning osakondadega arutatakse kuidas kitsaskohti võimalikult kiiresti ja efektiivselt parendada saaks. Rimi on prioriteediks seadnud töötajate heaolu toetavad tegevused ning juba järgmisel aastal plaanitakse Raudami sõnul pakkuda oma töötajatele täiesti uusi heaolu toetavaid võimalusi.

Copy
Tagasi üles