Odavad jõulukingid, mis toovad palju rõõmu

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Jõulupühade saabumisel liiguvad paljude mõtted jõulukinkidele. See on aeg, millal saab endale kalleid inimesi tänada ja üllatada neid kaunite kingitustega. Selle jaoks, et sa ei peaks kogu oma sissetulekut jõulukingituste peale panema, oleme pannud kokku erinevad ideed, kuidas leida odavad jõulukingid, mis vaatamata odavale hinnale pakuvad rohkelt rõõmu.

Odavad jõulukingid pere väiksematele

Mida kinkida jõuludeks oma lapsele? Siit leiad kingiideed, mis ei ole kallid, aga pakuvad sinu lapsele palju mängu- ja avastusrõõmu. Meie lemmikud odavad jõulukingid on järgmised:

  • Kingi talle uus raamat. Vali raamat, mis vastab tema huvidele ja vanusele. Selleks võib olla nii mõni ilukirjanduslik teos või siis raamat, kust õppida tegema erinevaid katseid ja leiutisi.

  • Üllata teda uue lauamänguga. Olgu selleks siis Alias, Monopoly või mõni teine lauamäng. Lauamängud on ideaalsed jõulukingid kõikidele lastele, kes armastavad väljakutseid.

  • Kingi talle tema lemmikmänguasi. Selleks võib olla nii mõni mudelauto või hoopiski pehme kaisukaru. Leia midagi, mis pakuks talle rõõmu!

Odavad jõulukingid lastele võivad olla samaaegselt praktilised kui ka meelt lahutavad esemed. Selleks, et hoida eelarve madalana, ära soeta asju, mida tegelikult pole vaja. Samuti ei pea sa ostma kokku mitmeid erinevaid kinke. Odavad jõulukingid leiad alati Kaup24 või Hansaposti e-poodide valikust, sest neilt leiab paljusid populaarseid tooteid väga hea ja soodsa hinnaga.

Odavad jõulukingid meestele

Usume, et just need odavad jõulukingid võivad meeldida sinu mehele, isale või meessoost tuttavale. Ammuta inspiratsiooni!

  • Uus kampsun ja soojad sokid. Soojad riided kuluvad kõigile ära, kes elavad Eestis. Ja mis on mõnusam, kui veeta jõulud mugavas kampsunis kamina ääres?!

  • Klassikaline lips, mis sobib nii tähtsaks töökohtumiseks kui ka kontserdile minekuks.

  • Viskiklaasid ja -kivi on ideaalseks kingiks neile, kes armastavad viskit juua.

  • Keraamiline pott või ahjuvorm sobib kinkimiseks meestele, kel meeldib võõrustada külalisi ja valmistada erinevaid roogasid.

Kingituste tegemisel ei ole hind oluline, vaid see, et see tuleks südamest. Mistõttu võivad ka odavad jõulukingid olla väga südamlikud ja erilised. Lähtu alati kingi valimisel sellest, mis kingisaajat rõõmustaks.

Odavad jõulukingid naistele

Kinkide valimine võib naistele osutuda eriti keeruliseks, aga sellest ei tasuks lasta end heidutada, sest samaaegselt ilusad ja odavad jõulukingid leiab ka naistele.

  • Kaunis ja klassikaline käekett. Vali midagi, mis on sarnases stiilis ehetega, mida ta igapäevaselt kannab.

  • Soojad toasussid. Kellelegi ei meeldi külmad varbad ja kui sinu naisel või sõbrannal pole korralikke susse, siis kingi need talle jõuludeks.

  • Veinipokaalid sobivad kõikidele naistele, kel meeldib degusteerida uusi veine ja võõrustada õhtusööke.

  • Koduspaa tooted nagu vannipallid, kehakoorijad ja muud sellised tooted on ideaalsed koduste hoolitsuste tegemiseks kõikidele naistele, kel meeldib end poputada.

Kui sa ei leidnud meie listidest ideid, mida kasutada, siis tee jõulukink ise. Selleks võib olla kas ise tehtud kook, moos või kehakoorija. Valikuid, mida ise teha on palju!

Copy
Tagasi üles