Parimad pruudisalongid – siit leiad oma unelmate pulmakleidi

Copy
Foto: Shutterstock

Kas sinu eriline päev on tulemas ja nüüd on vaja leida see üks ja ainus ideaalne kleit? Raske ülesande teevad kergemaks professionaalid, kes aitavad sind just nendes Tallinna pruudisalongides.

Anna-Bella Salong

Pulmakleit Pruudisalong

Anna-Bella salong teeb pulmakleidi valimisest sündmuse

Õrn ja maitsekas pulmakleit peegeldab ja võimendab pruudi ilu, tundeid ja soove. Seepärast on selle valimine üks olulisematest otsustest enne pulmi. Anna-Bella salong, mis avati 2001. aastal, ootab enda juurde kõiki pruute, kes hindavad isikupära, detailideni viimistletud disaini ja väga personaalset lähenemist – just seda salongi väga suurte kogemustega stilistid pakuvad. Nad teevad sinu elu tähtsaima kleidivaliku lihtsaks ja meeldejäävaks.

Foto: Anna-Bella Salong

Salongi valikus on sadu imelisi kleite, esindatud on kõik stiilid suurustes 30-50. Aasta lõpus jõuab müügile uus kollektsioon, mis koosneb peamiselt praegu väga trendikatest A-lõikelistest kleitidest. Need on õmmeldud kangast, mis vähimagi õhu liikumise peale kergelt lendlevad, tekitades romantilise kangavahu pilve. Trendikad sügavad V-kaelused, avatud seljaosa, romantilised varrukad, õhuline ja õrnade motiividega pits ning lõhikud seelikuosal – see kõik iseloomustab müügile saabuvaid rõivaid. Aga uuest kollektsioonist leiab omale lemmiku ka minimalistliku stiili austaja. Kollektsioon täieneb mitu korda kuus hooaja jooksul.

Pruutkleidi valimine on suur otsus ning see võib tunduda esmapilgul segadusttekitav, kuna kauneid kleite on nii palju. Anna-Bella salongi stilistidel on pikaajaline kogemus ja nad teavad, et kui pruut tunneb end kleidis ilusana, paneb see kogu ruumi tema ümber särama. Ta aitab pruudil kleite vahetada ning annab nõu ja soovitusi. Tänu aastatepikkusele praktikale oskab personal juba vähesegi info põhjal aimata, millist kleiti konkreetne pruut võib soovida.

Stilist peab silmas sinu eripära ning annab parima, et leiaksid kleidi, milles sa tunned end kaunilt, isikupäraselt ja mugavalt. Vajadusel saab salongi õmbleja sinu poolt välja valitud kleiti pisut kohendada, et see istuks selga kui valatult. Ja kui nende seast omale lemmikut ei leia, õmmeldakse kaunis pruutkleit valmis ka eritellimusena.

Lisaks pakutakse ka loore ja muid aksessuaare.

See kõik loob pruudile muidu keerukas kleidivalimise virr-varris nii vajaliku turvatunde – ta võib kindel olla, et saab kõige sobivama, kõige romantilisema ja isikupärasema kleidi.

Kõige olulisem on pulmakleidi valimisel aga järgida oma sisetunnet ning valida kleit, mis oleks mugav, mis paneb sind tundma kaunilt ja enesekindlalt ning mis sobib sinu isiksuse ja iseloomuga.

Salong asub aadressil Jõe tn.2, Tallinn.

Rohkem infot salongi kohta leiad siit: www.anna-bella.org.

 

Pulmakleit Pruudisalong

Kui pooldate individuaalset lähenemist, on teil kindlasti asja Pulmakleit Pruudisalongi, mis asub Tallinna kesklinnas Loosi Keskuse (Lootsi 8, Tallinn) D-terminaali kõrval. Märgime, et salongi klientidele on parkimine 1 tunni jooksul tasuta.

Foto: Pulmakleit Pruudisalong

Mis eristab meid teistest salongidest? Siin on kõik lihtne: igal pruudil on oma isikupära, mistõttu peab teda ka isikupäraselt kohtlema. Ja see pole lihtsalt sõnakõlks. Suhtume igasse kleidiproovi vastutustundega, kuna arvame, et PULM algab pruutkleidi proovist, ning seetõttu püüame muuta iga kleidiproovi väikseks pidulikuks sündmuseks ja teha seda võimalikult mugavas õhkkonnas.

Iga pruut on vanusest, kehaehitusest ja maitsest olenemata väärt kõige paremat. Pole olemas sellist pruuti, kellele pruutkleit ei sobiks. See kaunistab iga neiut või naist, tuleb vaid see õige, ainukene ja kordumatu leida. Ja siin tuleme appi juba meie. Pakkume teile kleidi, mis peegeldab teie omapära, näitab teie figuuri kõige soodsamas valguses, rõhutab teie individuaalsust.

Salongis on esitletud enam kui 160 mudelit pulmakleite suuruses 32 EU kuni 60 EU. Samuti võib tellida kleidi ka individuaalsete mõõtude järgi. Pulmakleit Pruudisalongis on võimalik olemasolevaid mudeleid modifitseerida, võime lisada või eemaldada varrukad, muuta kangast (näiteks tüllikangas šifoonkanga vastu), muuta kleitide varjundeid või värvi, samuti lisada sädelus, tikandeid jne. Kohapeal on võimalik nõustada ka meie rätsepaga.

Täiendavalt tahaksime märkida, et meie salongis võib pulmakleite rentida, samuti pakume sellest aastast pidulikud kleidid nii rendiks, kui müügiks.

Mõistame suurepäraselt, et igal inimesel on omad eelistused, oma maitse, elustiil, eelarve, mistõttu suudame pakkuda ka kõige viimasemaid poodiumilt tulevaid uudistooteid, klassikalisi mudeleid, samuti ka soodsamate hindadega pulmakleite, sest peamine pole kleidi hind, vaid teie peegelpilt peeglis ja peigmehe silmades ning tunne, et olete kordumatu ning isikupärane.

Copy
Tagasi üles