Ehitushinnad languses - parim aeg lõpetada ootele pandud ehitustööd!

Copy
Foto: Adobe Stock

Seoses hüppeliselt kasvanud ehitushindadega, nii materjali kui ka tööjõu osas, lükkasid ilmselt paljud meist oma planeeritud ehitustööd edasi. Lisaks kohati uskumatuna tundunud hindade mõjule jäid mitmed ehitusobjektid ootele ka seetõttu, et vajalikke ehitusmaterjale ei olnud lihtsalt tarneraskuste tõttu saada ja alternatiivide kasutamine, mis iganes põhjustel, ei tundunud mõistliku lahendusena.

Nüüdseks on ehitusturg jõudnud punkti, kus nõudlus on võrreldes pakkumisega vähenenud. See omakorda on toonud alla nii tööjõu kui ka materjali hinnad. Taastunud on ka mitmed vahepeal ummikusse jooksnud tarneahelad ja vajadusel on need jõutud asendada sobivate alternatiividega. Seega, kui oled üks neist, kes oma ehitusmõtted pausile pani, siis nüüd on käes hea aeg oma plaanid ja unistused teoks teha.

Selleks, et planeeritud ehitustööd või remondiprojekt suurepäraselt õnnestuks, on tegelikult valemist puudu veel vaid üks element – leida usaldusväärne ehitusettevõte, kes teeb ehitustööle parima pakkumise.

Kuidas leida usaldusväärne ja professionaalne ehitusettevõte?

Kui sul varasemalt puudub kokkupuude ehitusettevõttega, kellega töö suurepäraselt sujus ja kelle poolt sooritatud tulemus oli ootustele vastav, siis pead oma otsingutel toetuma puhtalt teiste hinnangutele. Sõbra antud soovitus võib küll olla sobiv variant talle, kuid tehtav töö ei pruugi vastata sinu ootustele.

Internetist erinevaid ettevõtteid otsides võid jällegi komistada ideaalse ettevõtte otsa, kuid garantiisid seal ei ole. Sama hästi võib juhtuda, et ilusa jutu taga pole paraku ilusaid tegusid.

Üheks väga hästi toimivaks lahenduseks usaldusväärse ja professionaalse ehitusettevõtte leidmisel, on kasutada Eesti suurimat ehituskeskkonda Hange.ee. Lisaks sellele, et keskkond koondab enda alla suurema osa Eestis tegutsevaid ehitusettevõtjaid, on Hange.ee eesmärk pakkuda lihtsat ja läbipaisvat lahendust töö tellija jaoks.

Ehitaja leidmine on tehtud lihtsaks

Oma tegemist vajava töö lisamine Hange.ee keskkonda on tehtud äärmiselt lihtsaks. Töö kirjelduse võid lisada tekstiliselt või soovi korral video abil ja täiendada seda ülevaatliku pildimaterjali ning teiste informatiivsete failidega. Juhul, kui sinu tööle ei saabu sobivat pakkumist, puudub sul kohustus võitja valida.

Sobiva ehitaja valimisel ei ole mõistlik vaadata ainult odavaimat pakkumist. Enne ehitaja valimist tasub tutvuda ehitusettevõtetele eelnevate klientide poolt jäetud hinnangutega. Selline tagasisidestamine annab lisagarantii, et Hange.ee keskkonna kaudu valitud ettevõte teeb oma tööd hästi. Seega odavaim hind ei ole alati määravaks ehitusettevõtte valikul.

Ära kõhkle!

Selle asemel, et kuuldu põhjal oma töö maksumuse osas oletusi teha, ära kõhkle ja küsi pakkumisi. Nii saad olla kindel, et sinu ettekujutus vastab hetke turusituatsioonile ja sul on võimalus valida endale sobivaim töö teostaja. Hange.ee keskkonda töö lisamine võtab kõigest mõne minuti ja sellega ei kaasne kohustust pakkujate seast töö teostaja valida, seega tasub see kindlasti proovimist.

Kuidas lisada oma ehitus- või remonditöö Hange.ee keskkonda?

1. Ava www.hange.ee veebileht

2. Lisa oma töö, sisesta töö pealkiri ja valdkond

3. Selgita täpsustava teksti või video abil soovitud töö sisu

4. Sobiva pakkumise korral vali võitja!

Copy
Tagasi üles