Õnnelik ja ilus olla ei ole noorte tibide privileeg, vaid kõigi, sh küpsete naiste sünniõigus.

Copy
Foto: Naiselik.ee

«Õnnelik ja ilus olla ei ole noorte tibide privileeg, vaid kõigi sh küpsete naiste sünniõigus,» olid Maria Kaljuste sõnad, millega ta pöördus Naiselik.ee poole, et osa võtta Naiseliku välja kuulutatud suve-eelsest eksperimendist

Eksperimendi eesmärk oli proovile panna palju kõmu tekitanud Waist Traineri korsetid, täpsemalt nende kaalukaotusele kaasa aitavad ning seljavalusid leevendavad omadused. «Täpselt nii! Igal naisel on õigus end naiselikuna ning õrnana tunda,» oli meie esimene mõte Maria sõnu lugedes. Hinge tekkis soe tunne, et pakume naistele õiget asja ja et on veel naisi, kellele see korda läheb ning julgevad seda välja öelda. See mõttekäik on olnud üks peamisi Naiseliku põhitõdesid, mida oleme nüüd peagi kooliealise lapse ikka jõudvas ettevõttes järginud. 

Küll aga vajame me naistena enamat kui ainult korsetti, et end naiselikuna tunda. Seetõttu oleme oma tootevalikusse võtnud 100-protsendilisest siidist kleite, mis paitaksid meie ihu ka sel ajal, kui kallim meist eemal on või kui peame tööd tehes asjalikud olema. Samuti leiab Naiseliku.ee valikust kuningliku lõikega hommikumantleid, eriliselt silmapaistvate detailidega pesukomplekte ja nägusaid salendavaid bodisid ning pükse− rõivaesemeid, mida kandes tunnevad naised end veelgi kaunima ning enesekindlamana.

Postimehe special! – Täishinnaga tooted -15% - Kasuta ostukorvis koodi: ”vallatudkurvid”

Paarisuhtes kire elustamiseks on meil pakkuda aga 18+ ulakas mäng «Vaarikas» ja seda nii eesti, vene kui ka inglise keeles. HOIATUS! Mäng võib tekitada erinevaid kuumi tundeid, õnnehormoonide tõusu ning sõnulseletamatut joovastust!

Naiselik.ee on alati hinnanud naisi, kes soovivad ja julgevad rääkida oma tõde ja kes ei muuda enda arvamust nagu tuules lehviv lipp. Seetõttu oleme õnnelikud, et 2017. aastal kirjutas meile Marimell ja avaldas soovi Naiseliku tooteid proovida. Saime siis alles väga noore ettevõttena huvitava ja motivatsiooni tõstva ausa tagasisidega blogipostituse «Kuidas ma vööümbermõõdust 6 cm kaotasin?». Kuna Marimelli ehedus ning hea sõnakasutus paneb meid siiani tihti muhelema, siis otsustasime sel korral ise temaga ühendust võtta, kuna aastate jooksul on nii palju meie enda tootevalikus muudatusi toimunud. Mõeldud, tehtud! Nõnda tuli ta 2022. aasta lõpus välja uue blogipostitusega «marimelli kood on enimkasutatud kood läbi aastate» Naiseliku toodetest. Olgu öeldud, et peale seda postitust oli tema postkast naiste küsimustest umbes. Marimelli enesekindlus ning positiivsus lihtsalt inspireerivad ja julgustavad.

Marimell: «Eelmine nädal kirjutas mulle Naiselik.ee, et «marimelli» kood on olnud läbi aastate üks enim kasutatavaid sooduskoode, isegi kui see vist pole sooduskoodide all üleval enam. Aga kui ta kirjutas, et me võiks jälle koostööd teha ja et neil palju uusi tooteid, et valigu ma mida soovin, sain aru, et mul on siiani alles esimene trimmiv bodi, mille nad mulle 2017. aastal saatsid. Saate aru jah, kuus aastat vana ja siiani üks mu lemmikuid salendavaid tooteid, mida peole minnes kleidi alla tõmmata.» 

Foto: Naiselik.ee

Meie suureks rõõmuks suutsime Marimelli uute toodetega taaskord üllatada. Selgub, et tema hinnangul oleme teinud järgmise arenguhüppe paremuse poole. Võtame seda suure tunnustusena ning see innustab meid veelgi. «Aga nagu ma ütlesin, alustas Naiselik.ee kunagi paari korsetiga ja tänaseks on nende tootevalik väga lai, ma ise valisingi endale sel korral veel ühe bodi (see on see TikToki megasaledaks tegev body, mida te olete kindlasti näinud, kuidas püksid kohe kolm numbrit suured tunduvad). Ja lisaks ühe maani hommikumantli puhvis varrukatega, millega õnnestub ehk kunagi siin kodus hõljuda, kui lapsi pole.

Ma pean tunnistama, et see bodi ilmselt lööb üle selle eelmise ja see teine jääb kappi tolmu koguma, sest see on ikka niiiiii mõnus seljas ja niii salendav.

Foto: Naiselik.ee

PS! See hommikumantel liikus mul igal juhul kleidikappi, mitte vannituppa – see tundub nii äge mõnele kleidile peale panna!”

Naiselik.ee Waist Trainer korsettide häid ja väga häid omadusi selgub ajas üha enam. Näiteks on need väga suureks abiks noortele emadele. Aastate jooksul on üha sagedamini füsioterapeudid kui ka massöörid hakanud murede käes vaevlevaid kliente meie poodi saatma. Võtame kõik lahkesti vastu. Lahendust on saanud naised, keda vaevavad alaseljavalud, ära vajunud rüht, diastaas ehk kõhulihaste lahknemine (raseduse tagajärjel). Parima ning kiireima leevenduse pakuvad sel juhul lateksist Waist Traineri korsetid.

Foto: Naiselik.ee

Naiste elus on palju erinevaid etappe. Üks õrnemaid ja ilusamaid on raseduse aeg. Küll aga ei kulge see kõigil ühtmoodi kergelt. Teame seda öelda, kuna Naiseliku tiimi naispool sai seda raskel kujul kogeda. Sellest ajendatuna tunneme hingelist kutset abistada beebiootel naisi. Meid teeb õnnelikuks, kui hea sõna korseti kasutuskogemuse kohta liigub naiselt naisele edasi.

Naiseliku tootevalikust on leitav kolm ühes rasedavöö. Toestav vöö on mõeldud raseduse ajal selja alaosa koormuse vähendamiseks ja kõhu toestamiseks. Samuti sobib see toode kasutamiseks sünnitusjärgselt kõhulihaste toonuse taastamiseks. Õnneliku ja hästi tundva ema üsas saab beebi areneda ning kasvada harmoonilisemalt. Turvaliselt saab end tunda ka tulevane ema.

Foto: Naiselik.ee

Juba ajaloos kandsid leedid korsette, et olla kütkestavad. Küll polnud toonased kehavormijad just kõige parematest materjalidest. Kaasaegsed taljetekitajad on õnneks mõnusalt siidised, nahasõbralikud ning elastsete tugiluudega. Vormivad kehast parima, jäädes ise märkamatuks. Nõnda saab end kaunis kleidis või kitsas seelikus tunda voolujoonelisena, mugavalt ning paista rabav. Keha kaunimaks muutmiseks leiab täna toote igale soovijale.

Jätkame oma missiooni naisi aidata, julgustada, toetada teel naiselikuks olemisel.

Tähelepanelikumatele Postimehe lugejatele on Naiselik.ee oma veebipoes aktiveerinud täishinnaga toodetele −15 protsenti sooduskoodi. Soodustuse saamiseks kasuta ostukorvis koodi: «vallatudkurvid».

Copy
Tagasi üles