KULTUURI KODA Loovisikud vajavad toetust

Copy
Taskuhäälingus "Kultuuri Koda" on külas (vasakult) Georg Merilo, Veikko Luhalaid, Oleg Pissarenko ja saatejuht Heili Vaus-Tamm.
Taskuhäälingus "Kultuuri Koda" on külas (vasakult) Georg Merilo, Veikko Luhalaid, Oleg Pissarenko ja saatejuht Heili Vaus-Tamm. Foto: Madis Veltman

Eesti Kultuuri Koda on välja töötanud tugisüsteemi, et pakkuda loovisikutele konsultatsioone ja koolitusi terves reas valdkondades, PR-oskustest psühholoogilise ja juriidilise nõustamiseni. Mida täpsemalt see endast kujutab?

Loovisikute töörühma juht Heili Vaus-Tamm kutsus külla läbirääkimisoskuste õpetaja Georg Merilo, Eesti Linnade ja Valdade Liidu tegevdirektori Veikko Luhalaiu ning muusik Oleg Pissarenko. Jutuks võeti, millist abi loometöö tegijad ootavad ning kuidas tänastes keerulistes oludes loovisikuid kõige paremini toetada.

Kuula saatest, kas ja kuidas on võimalik ühitada teises valdkonnas palgatööd ning loometegevust. Kas regiooniti on loovisikute probleemide ringid erinevad ning kuidas omavalitsused saavad aidata neid lahendada? Kui taotlustele ära öeldakse, siis kuidas seda kõige paremini teha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles