Aru Grupp – mitmekülgne ja paindlik partner maja ehitusel

Copy
Foto: Aru Grupp

Tänavu 30. tegutsemisaastat tähistav Aru Grupp AS kuulub aastaid Eesti akna-uksetootjate paremikku ning on viimastel aastatel tõusnud lausa Euroopa tugevamate ja kvaliteetsemate trepitootjate hulka. Lisaks valmistab ettevõte eelkõige välisturgudele ka eritellimusel elumaju.

Toodete müügiportfelli on kogunenud tänaseks 14 erinevat ekspordimaad, mis annab kinnitust firma poolt pakutava kvaliteeditaseme ja meeskonnaliikmete koostöö usaldusväärsusest.

Aru Grupi Lääne-Virumaal asuvas tootmiskompleksis asub neli kaasaegse tehnoloogiaga varustatud tehast: akna-uksetehas, trepitehas, majatehas ning liimpuit-komponentide tehas. Selline töökorraldus võimaldab pakkuda mitmekesist tootevalikut ja olla paindlik ning kiire tellijate soovide täitmisel. Kasutusel on nii robottehnoloogiad kui kõrgel tasemel tarkvaralahendid. 175 liikmega professionaalsest töötajaskonnast on oluline hulk meeskonnaliikmeid, kel täitunud Aru Grupis töötamisel 10 ja enam tööaastat.

Aru Grupi aknad, rõdu- ja terrassiuksed

Kui soovid stiilseid ja kvaliteetseid avatäiteid, siis Aru Grupp on just õige valik. Meistrite käe all valmivad aknad ja uksed nii modernsetele uusehitustele, renoveeritavatele väärikatele hoonetele kui ka hubaste maakodudele. Valida saab nii sisse- kui väljapoole avanemisega aknaid ning rõduuksi. Ettevõttel on tuletõkkeakende valmistamise sertifikaat.

Eraldi peatükki vajaksid Aru Grupi suurt klaasipinda ja samas meeldivat kasutusmugavust pakkuvad lükand- ja voldikuksed. Need tooted on ehteks igale kodule, nende abil saab efektselt ja ohutult siduda kodu sise- ja välisruumi ning kasutada mõnusalt ära terrassivõimalusi. Aknaid, rõdu- ning terrassiuksi saab tellida nii puit- kui puitalumiinium lahenduses. Kogenud Aru Grupi müügitöötajad oskavad anda head nõu ja jagada kogemusi nii päiksekaitse-, turvaklaaside, putukavõrkude kui ventilatsioonipilude, turvasuluste kui elektriliste avanemiste, erinevate viimistluse ja -puiduliikide ning paljude muude lisavõimaluste kasutuse osas. Iga teemakohane küsimus leiab vastuse kas müügiesinduses kohapeal või distantsilt suheldes.

Aru Grupi sise- ja välisuksed

Aru Grupi välisuksed erinevad teiste sarnaste tootjate ustest materjali ja kliendiga koostöös toimuva disainikäsitluse poolest. Välisuste külgi katva tavalise HDF plaadi asemel kasutab tootja kõrgtehnoloogiliselt valmistatud HPL (High pressure laminate) materjale. HPL teeb toote küll pisut kallimaks, kuid annab oluliselt parema kaitse niiskuse ja mehhaaniliste mõjutuste vastu. Välisuksed on soojapidavad, tugeva konstruktsiooni ning elegantse disainiga. Disainivalikul on võimalik kasutada nii pakutavaid standardlahendusi kui kujundada toode lähtuvalt tellija valikutest.

Siseuste osas on Aru Grupp saavutanud koduturul juhtiva rolli eelkõige eritellimusel täispuidust siseuste aga ka spoonitud ja värvitud sileuste tootmisel. Valikus on erinevad puuliigid, erinevad viimistlused ja lukulahendused. Disaini osas on oluline otsustaja klient. Koostöös müügitöötajaga valmivad just need lahendused, mis sobivad nii disainilt kui eelarvelt kliendi kodule. Aru Grupp pakub ka standardseid välis- ja siseuksi ning ka standardtoodete osas on lubatud teatud kliendipoolsed lisavalikud.

Avatäiteid on võimalik tellida nö. võtmed kätte lahenduses ehk koos mõõdistamise-, transpordi- ja paigaldusteenusega. Töid teostavad Aru Grupi oma vilunud meistrid. Akende ja uste valmimisaeg on 4-5 nädalat, toodete kvaliteedi ja hinna suhe on kliendi jaoks hästi paigas.

Trepi ostmine on lihtne!

Trepp peab visuaalselt kena välja nägema, olema sellel liikujatele ohutu ning sobima maja stiiliga. Aru Grupi meistrite käe all valmivad trepid täpselt vastavalt ostja soovile. Kui vajate standardset treppi, siis seda on kõige hõlpsam tellida veebikeskkonnast Stair24, kus tellimuse esitamine on lihtne, hinnad soodsad ja tarneajad 3-4 nädalat. Aru Grupp valmistab ka erilahendusega treppe ning nende tellimiseks on soovitav panna teele oma mõtted ja soovid veebilehel olevas päringuvormis.

Aru Grupp pakub treppide paigaldusteenust, kuid kui endal on olemas osavate kätega ehitaja, siis tooted on nii täpsed, et nende paigaldamine on igale kogenud puusepale jõukohane.

Trepi ostmisel Aru Grupist annab kindlust teadmine, et meistrite käe all valmib siin aastas üle 7000 kõrge kvaliteedi ja mõistliku hinnaga trepi.

Majad vastavalt kliendi soovile

Aru Grupp valmistab vastavalt tellija projektile eramuid, ridamaju ja väiksemaid kortermaju. Majad valmivad elementidena. Tehases paigaldatakse nii isolatsioonimaterjalid, viimistletud välisvooder kui avatäited. Selliselt toodetud elementidest on võimalik ettevalmistatud vundamendile 7-10 päevaga nö. väljast valmis majakarp kokku saada.

Just majaprojektide puhul toimib hästi sünergia Aru Grupi pakutavate erinevate toodete vahel – võite tellida samast kohast nii maja, kui ka aknad, uksed ja trepid. Tellijale on see mugav ja ajasäästlik, samuti on hoone eriosade heal tasemel koostoimimise vastutus ühel konkreetsel partneril.

Aru Grupi pakutavate majade soojapidavusnäitajad on väga head. Seda kinnitab ettevõtte pikaajaline töökogemus Islandi ja Norra karmis kliimas ning tunnistab rahvusvaheline CE tootesertifikaat.

Telli Aru Grupist aknad, uksed, trepp või uus kodu!

Copy
Tagasi üles