Põhja-Tallinna valitsus kutsub talgutele

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Stroomi rand.
Stroomi rand. Foto: Konstantin Sednev

Põhja-Tallinna valitsus kutsub koristustalgutele, mis toimuvad laupäeval, 6. mail Stroomi ranna Kopliranna mereäärsel alal.

Põhja-Tallinna vanema Manuela Pihlapi sõnul on sel aastal aktsiooni «Teeme ära» loosungiks «Keldrid korda» - kinnistute omanikud ja korteriühistud on teretulnud korraldama talgupäevi keldrite korrastamiseks. «Linnaruumis toimuvatel talgutel keskendume looduses leiduvale väikeprügile. Kutsun huvilisi panustama koristustalgutel 6. mail kell 10 Stroomi ranna Kopliranna mereäärsel alal,» ütles linnaosavanem.

Linnaosavanema sõnul võib oma panuse koristuspäev anda meist igaüks igapäevaselt. «Õues viibides ja maas prügi märgates korja see üles ja viska prügikasti. Põhja-Tallinna linnaosa heakorrastatakse pidevalt, aga osa väikeprügist, näiteks suitsukonid, on raskesti kokku korjatavad isegi spetsiaalse tehnikaga,» lisas Pihlap.

Põhja-Tallinna koristustalgud toimuvad 6. mail Stroomi ranna Kopliranna mereäärsel alal. Kogunemine kell 10 Kopliranna ja Pelguranna ristmiku lähedal asuvas parklas (F. M. Dostojevski restorani taga). Registreerimine tel. 645 7017 (E-R 10-16)

Erinevate organisatsioonide algatusel toimuvad 6. mail talgud üle linnaosa: koristatakse linnahalli ümbrust ja Merimetsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles