Omniva lubab ajalehti hommikul kella kaheksaks

Copy
Tartus elav Marika on üks paljudest, kelleni Omniva veetavad hommikused lehed õigel ajal ei jõua. 
Tartus elav Marika on üks paljudest, kelleni Omniva veetavad hommikused lehed õigel ajal ei jõua. Foto: Kristjan Teedema

ExpressPosti tegevuse ülemineku järel riigiettevõttele Omniva ei jõua ajalehed sageli õigeks ajaks tellijateni, kuid kandefirma juhatuse esimees kinnitab, et peagi saab kõik korda ja muretsemiseks pole põhjust.

Tartumaal Külitses elav Marika Sokk nentis, et juunikuus pole tal leht kordagi enne kella üht postkasti jõudnud. Veel mais sai ta varase tõusjana alati juba hommikul kella viie-kuue paiku kohvi kõrvale värsket Postimeest lugeda. «Mulle meeldib hommikul puhanud peaga vähe tõsisemaid artikleid lugeda,» lausus naine, kes nüüd jõuab enne postiljoni saabumist Tartusse tööle sõita. Koju naaseb Sokk tavaliselt kella 23 paiku ja siis pole lehe kättevõtmiseks enam energiat, üleeilsed uudised aga ei huvita.

Soku sõnul mõistab ta kojukandega alles alustava firma raskusi ja ootas seetõttu esmalt kannatlikult. Sel esmaspäeval aga helistas Omnivasse. «Kõigepealt küsiti, kas leht pole üldse jõudnud. Tundus, et mul ei lähegi kõige halvemini, sest olen kõik lehed ikkagi kätte saanud,» lausus Sokk, kes seepeale uuris omakorda, kas postifirma tahab paberlehed kaotada või pole neil piisavalt tööjõudu. Sellele küsimusele ta vastust ei saanud, paluti küll vabandust, aga ei öeldud, mis kell leht edaspidi lugejani toimetatakse. Mainiti vaid, et kokkulepitud ajal peaks ikka jõudma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles