Tallinnas saab paari nädala pärast juba uisutada

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Pirita liuväli.
Pirita liuväli. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Mustamäe ja Lasnamäe uisupargid avatakse 11. novembril, Nõmme ja Vanalinna liuväljad 18. novembril.

Pealinna koolid saavad korraldada liuväljakutel tasuta liikumistunde, niisamuti on ette nähtud tasuta külastusvõimalused seenioritele.

Nõmmel avatakse liuväli Nõmme gümnaasiumi hoovis ning Mustamäel Männi pargis. Lasnamäe uisusõbrad on oodatud Tondiraba pargi liuväljale. Vanalinnas asuv Harju uisupark avab tänavu juba oma 18. hooaja.

«Liuväljakute avamine loob Tallinnas alati mõnusa ja sooja meeleolu ning toob lähemale ka jõulutunde. Uisuparkidest on saanud koht, kus linlastel on võimalik värskes õhus tervislikult vaba aega veeta ning pere ja sõpradega talverõõmusid nautida. Uisuparkide piletihinnad hoiame jätkuvalt taskukohased, samuti pakume seenioritele ja kooligruppidele tasuta külastusvõimalusi,» ütles abilinnapea Vladimir Svet. «Väliliuväljad on linlaste seas väga populaarsed: eelmisel hooajal külastati nelja pealinna uisuplatsi kokku üle 121 000 korra, neist 40 540 olid kooligruppide külastused.»

Uuel hooajal on kooligrupid oodatud liuväljale eelregistreerimisega esmaspäevast reedeni kell 8-17. Uisuplatsi pilet on kooli organiseeritud grupikülastuse korral õpilastele tasuta, vajadusel saab uiske tasu eest kohapeal laenutada. Tallinna seenioritel (alates 65. eluaastast) on võimalik tasuta uisutada esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti kell 10-17. Vähemalt korra kuus toimuvad liuväljadel tasuta eriüritused Tallinna vähekindlustatud peredele, jätkatakse ka erinevate tähtpäevade tähistamise traditsiooniga.

Üks tund uisutamist pealinna uisuplatsidel maksab 6.30-9.50, lastele ja seenioritele kehtib sooduspilet 4.20-6.30. Müügil on hooajapassid, mimillega saab kõiki uisuparke piiramatult külastada Uisuväljale on võimalik tulla oma uiskudega, kohapeal saab neid laenutada 4,5 euro eest.

Tallinna uisuparkide eest hoolitseb HK Hall OÜ. Lisainfo: https://uisupark.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles