EKREst lahkunud Tallinna linnavolikogu liige astus Keskerakonda (2)

Postimees
Copy
EKREst välja astunud Tallinna linnavolikogu liige Kairet Remmak-Grassmann astus Keskerakonda.
EKREst välja astunud Tallinna linnavolikogu liige Kairet Remmak-Grassmann astus Keskerakonda. Foto: Konstantin Sednev

Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast (EKRE) välja astunud Tallinna linnavolikogu liige Kairet Remmak-Grassmann astus pealinna võimupartei Keskerakonna liikmeks.

EKRE nimekirjas kandideerinud Remmek-Grassmann astus 2021. aasta sügisel vahetult pärast kohalike omavalitsuste volikogude valimisi parteist välja. 2022. aasta alguses asus ta volikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmeks, kuid erakonda siis veel ei astunud.

Remmak-Grassmann lahkus EKREst ajal, mil Tallinna uut Keskerakonna ja sotside koalitsiooni ei olnud moodustatud ning sel ajal spekuleeriti, et tema otsus suurendas Keskerakonna jaoks taas ainuvõimu kehtestamise võimalust, kuna selle liitumise järel jäi aastaid pealinnas ainuvalitsenud parteil absoluutsest enamusest puudu vaid kaks häält.

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart sõnas, et Remmak-Grassmanni kogemused ja teadmised ei tugevda mitte ainult Tallinna linnavolikogu fraktsiooni, vaid kogu erakonda, eelkõige just haridus- ja sotsiaalvaldkonnas.

Remmak-Grassmann sõnas, et kaalus liitumist hoolikalt ning leidis, et ajastus on õige. «Olen kaks aastat töötanud koos Keskerakonna fraktsiooniga ja näinud volikogu ning linnavalitsuse tööd lähedalt. See koostöö on andnud mulle kahtlemata julgust ja kindlustunnet juurde, et olen valinud õige erakonna, kus linnaelanike heaks tööd teha ja oma teadmisi rakendada,» ütles ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles