Võida kinopiletid! Hulkuv koer, kes tegi võimatu võimalikuks!

Copy
Foto: ACME Film OÜ

Võida piletid filmile, mis räägib uskumatu tõsieluloo hulkuvast koerast Arthurist, kes ühines Amazonase džunglis Rootsi ultrasportlaste tiimiga, luues sadade võistluskilomeetrite jooksul murdmatu sõprussideme.

Kui tahad minna kiiresti, mine üksi. Kui tahad jõuda kaugele, mine koos! 15. märtsil kinodesse jõudev film KOER ARTHUR viib vaataja erakordsele rännakule läbi Amazonase metsiku looduse, kus ultrasportlaste ekstreemse füüsilise pingutuse piiril ilmub meeskonna juurde koer, kelle sõprus tuletab meelde, et igast võidust on tähtsam see, mis on meil südames.

Foto: ACME Film OÜ

Filmi lugu hargneb lahti 2014. aastal aset leidnud seiklusspordi maailmameistrivõistlustel Ecuadoris. Mikael Lindnord on juhtimas neljaliikmelist sportlaste tiimi, kes peab võistlusel läbima 700 kilomeetrit näidates selleks oskuslikkust mitmel erineval spordialal, orienteerumisest ratta- ja süstasõiduni. Katsumusterohkel teekonnal ei ole emotsioonideks ruumi ja tähelepanu tuleb hoida finišijoonel, kuid kui ootamatult liitub tiimiga viies neljajalgne liige, ei suuda Mikael koera enam maha jätta. Öeldakse, et sõpra tunned raskustes!

Foto: ACME Film OÜ

Sõprus koer Arthuriga kasvab iga kilomeetriga ja ja muudab Arthuri ja Mikaeli lahutamatuteks. Võistluse lõppedes Rootsi naastes saab Arthurist sportlaspere uus liige ning tema nimel on algatatud mitmeid aktsioone kodutute koerte aitamiseks ja loomadevastase vägivalla lõpetamiseks. 2016. aastal kirjutas Mikael oma parimast sõbrast raamatu nimega Arthur - The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home, millest inspireeritud on ka uus südamlik seiklusfilm KOER ARTHUR.

Vaata filmi treilerit!

Kõik spordi- ja loomasõbrad on oodatud 15. märtsil toimuvatele kinoüritustele:

  • Apollo Kino Coca-Cola Plazas kell 19.00. Filmi juhatab sisse Eesti professionaalne seiklussportlaste tiim, kes on ka ise Mikaeli ja tema võistkonnaga tutvunud. Räägime sellest, mida seiklussport endast täpsemalt kujutab ja kuidas seda Eestis harrastada. Osta piletid SIIT.
  • Cinamon T1 kinos kell 19.00. Tegemist on heategevusliku eriseansiga, mille tulu annetatakse Eestimaa Loomakaitse Liidule. Kinoüritus on lemmikloomasõbralik! Osta piletid SIIT.
Foto: ACME Film OÜ

Võida kinopiletid! Selleks, et võita südamlikule seiklusfilmile kaks tasuta pääset, kirjuta aadressile marketing@acmefilm.ee ja vasta küsimusele hiljemalt 15. märtsiks – kelle järgi pani Mikael koerale nimeks Arthur? 16. märtsil kingib ACME Film Eesti kolmele õnnelikule kaks tasuta kinopiletit!

KOER ARTHUR jõuab kinodesse üle Eesti alates 15. märtsist.

Copy
Tagasi üles