Kliki ennast töö- ja karjäärimessil tööle

Eesti Töötukassa
Copy
Foto: Eesti Töötukassa

Virtuaalsel Töö- ja karjäärimessil, mis toimub 16.-19. aprillini, osaleb arvukalt tööandjaid üle Eesti. Kuna Eesti Töötukassa poolt korraldatav mess viiakse täies mahus läbi veebis, on tööandjate ja koolide virtuaalsete messibokside külastamine sinu jaoks väga mugav, olenemata sellest, kus sa parajasti viibid.

Siin saad teada, mis toimub tööturul, avastad uusi võimalusi karjääriteel ning võid leida just sulle sobiva töö või kooli õppimiseks. Tööle asudes on lisaks tööülesannetele ja pakutavale sissetulekule oluline ka organisatsiooni kultuur, traditsioonid, väärtused ja meeskond. Messil tutvustavad tööandjad end sulle virtuaalselt. Suhtle nendega ja leia töökeskkond, mis pakub sulle rõõmu.

Kõik messi tegevused on sinu jaoks tasuta ja osalemiseks ei ole üldjuhul vaja registreeruda. Küll aga tuleb, seoses piiratud kohtade arvuga, eelnevalt teada anda, kui soovid osaleda mõnes töötoas või kohtuda karjäärispetsialistiga. Samuti juhul, kui soovid saada infot, kuidas koolivestluseks või tööintervjuuks valmistuda või vajad abi kandideerimisdokumentide kohandamisel. Aja saad broneerida vastava teenuse juures siin veebilehel alates 9. aprillist. Registreerumise õnnestumist kinnitab automaatne teavitus, mis saadetakse sinu e-posti aadressile. Erinevad individuaalsed või grupikohtumised spetsialistidega toimuvad tööpäeva sees.

Veebikohtumiseks kasutatakse Microsoft Teams keskkonda ning oluline on kaamera ja mikrofoni olemasolu. Soovi korral saad karjäärinõustamisel osaleda ka telefoni teel.

Tööpakkumised tehakse nähtavaks messi esimesel päeval ehk 16. aprillil. Pakkumisi on üle Eesti ning sulle huvipakkuvate tööandjatega saad ühendust võtta siinsamas veebilehel. Kui soovid olla esimeste seas, kes tööpakkumistega tutvuda saavad, telli teavitus, et saaksid leida endale sobivaima tööpakkumise. Tööandjatele saab oma küsimusi esitada ja kandideerimishuvi välja näidata messilehel välja toodud vormi kaudu või võta ühendust lisatud meiliaadressi või telefoni teel.

Kui sind huvitavad õppimis- ja/või enesetäiendamisvõimalused, siis messil saad tutvuda kutseõppeasutuste ja kõrgkoolide poolt pakutavate võimalustega, seda samuti alates 16. aprillist.

Lisaks on messi raames, 18.aprillil, võimalik jälgida konverentsi „Tänased otsused loovad homse edu“. Konverentsil jagavad mõtteid tööturust erinevate valdkondade esindajad ja tööandjad, konverentsi juhib Urmas Vaino.

Teavitusi messi uudistest saad tellida SIIT.

Copy
Tagasi üles