Turule on jõudnud ergonoomilise disainiga juhtmevabad kõrvaklapid

Huawei
Copy
Foto: Huawei

Huawei esitles avatud kõrva tehnoloogiaga kõrvaklappe FreeClip, mille C-Bridge klambrikujuline disain pole kandja jaoks mitte ainult mugav, vaid ka stiilse välimusega. Lisaks on need kauakestva akuga, mis võimaldab kõrvaklappe kasutada pikema perioodi vältel ilma, et laadimiseks või kõrva puhkamiseks peaks pause tegema.

“Uued FreeClip kõrvaklapid on hea alternatiiv mürasummutavatele juhtmevabadele kõrvaklappidele ja sobivad eelkõige inimestele, kes soovivad muusikat kuulates ümbritseva maailmaga siiski kontaktis olla. Näiteks tänaval jalutades või kontoris tööd tehes, kui on soov ikkagi kuulda, mis ümberringi toimub,” kirjeldab tehnoloogiaekspert ja Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina uut toodet.

“Kui varasemalt on avatud kõrva tehnoloogiaga disain tekitanud kasutajates pigem vastakaid tundeid, siis Huawei võttis enda missiooniks töötada välja kõrvaklapid, mis vastaksid nõudliku kliendi kõikidele vajadustele,” räägib Mishina. “Seega pühendati FreeClip kõrvaklappide arendamisele koguni kolm aastat, mille jooksul viidi läbi nii kasutajatestid kui ka uuringud, et saavutada ergonoomiline mugavus, mis ühtaegu pakuks kõrgemal tasemel helikvaliteeti nii kõnede tegemiseks kui ka muusika kuulamiseks.”

Kolm aastat kestnud tootearenduse tulemusena koosnevad FreeClip kõrvaklapid kolmest põhiosast: oakujuline, kõrvalesta taha käiv ovaalne osa, akustiline kuul ja C-kujuline, ümber kõrvalesta kaarduv ning juhtmeid sisaldav toruke, mis on saanud nimeks C-Bridge. C-Bridge mängib neist olulisimat osa, ühendades kõrvaklappide akustikat, akut ja juhtimissüsteemi.

Foto: Huawei

Rõhk on mugavusel

Huawei FreeClip on esimene avatud kõrvaklappide tüüp turul, kus ei ole määratud vasak ja parem pool. Mishina selgitab, et FreeClipil on nutikas kandmist tuvastav tehnoloogia, mis tuvastab automaatselt vasaku ja parema kõrva ning vahetab helikanalid vastavalt.

Uued kõrvaklapid pakuvad lahendust ka neile, kes ei ole tavaliste juhtmevabade kõrvaklappide austajad. “On inimesi, kes kurdavad pärast pikaajalist klappide kandmist ebamugavustunde üle. Samuti on spordialasid, mille harrastamisel kipuvad klapid kõrvast välja kukkuma. Just neile, kes on tavaliste klappidega selliseid probleeme kogenud, on uued FreeClip kõrvaklapid hea alternatiiv,” räägib Mishina. “FreeClip kõrvaklapid on ka kerged - üks klapp kaalub vaid 5,6 grammi.“

“Kauakestev aku on samuti üks aspekt, millele on selles mudelis eriliselt tähelepanu pööratud. Mugavate ja stiilsete kõrvaklappidega, mille aku on pidevalt tühi, pole ju midagi teha. FreeClip kõrvaklappidega saab muusikat kuulata 8 tundi järjest ning koos laadmiskarbiga koguni 36 tundi,” lisab tehnoloogiaekspert.

Hetkel on Huaweil käimas ka kampaania kõrvaklappide ostjatele. Soetades Huawei FreeClip kõrvaklapid perioodil 01.04-28.04, saavad ostjad kingituseks kaasa Huawei Band 8. Seega saab kaks toodet kõigest 199 euro eest.

Copy
Tagasi üles