ECOVACS esitleb Goat G1. Piirdekaablivaba robotmuruniidukite kuldajastu algus

ACC Distribution
Copy
Foto: ACC Distribution

Ülemaailmne robotitootja ECOVACS ROBOTICS esitleb uut mururobotit - GOAT G1. Uuenduslike tehnoloogiatega GOAT G1 ​​sisaldab kõiki robotniidukite ihaldatumaid eeliseid: piiride ja objektide tuvastamine, lokaliseerimine ja navigeerimine. See robot tagab selle, et muru on niidetud ühtlaselt.

Krundi piiride seadistus rakenduses, aitab säästab ühe klõpsuga 80% aega ja vaeva

Üks aeganõudvamaid ja raskemaid ülesandeid muru niitmisel on piiride, kus robot tööle hakkab, määramine. Tavaliselt kulub perimeetrikaabli paigaldamisele üsna palju aega. Automaatne piiride kindlaks määramine GOAT G1 rakenduses, muudab selle jäädavalt mugavamaks.

Foto: ACC Distribution

Selle funktsiooniga määratakse piirid kindlaks ülilairibatehnoloogia (UWB) abil - kasutaja saab piirid määrata kindlaks virtuaalselt, ühe nupulevajutusega rakenduses ja aeganõudva kaablipaigalduseta. Automaatne piiride seadistus rakenduses, muudab selle ülesande lausa 80% lihtsamaks. Tarbijad ei pea pärast uue taime istutamist või terrassi laiendamist enam muretsema juhtmete vananemise või nende teisaldamise pärast.

Tavalise 600 m2 aia omanik peab muru servadele asetama vaid 2–4 majakat ja seadma virtuaalsed piirid, juhtides GOAT-i rakenduses mööda muruserva. Rakendus ise pakub kasutajale optimaalset majakate arvu ja paigutust. See protsess võtab aega vaid ~20 minutit, kuna GOAT-i kiirus on piiride seadmisel 0,3 m/s. Kui aias on tehtud mingeid muudatusi ja piirid tuleb uuesti paika seada, siis kulub sellele taas vaid 20 minutit – piiride seadmine on lihtne, tõhus.

ECOVACS GOAT G1 muruniitmisrobotid suudavad hoolitseda murupindade eest, mille pindala on vahemikus 600 kuni 2000 m2.

Foto: ACC Distribution

Nutikas marsruudi planeerimine ja tehisintellekt aitavad tagada täiusliku korra

GOAT G1 ​"TrueMapping Multi-Fusion lokaliseerimissüsteemid koos integreeritud topeltpildi lahendustega (panoraam- ja kumerläätsega kaamerad) ja ülilairibatehnoloogia, inertsnavigatsioon ja GPS lokaliseerimine töötavad ülitäpselt, nii et kasutaja ei pea muretsema täpsuse pärast.

Nende funktsioonide abil toimub mururoboti töö sentimeetri täpsusega ning muru niidetakse peale optimaalseima marsruudi valimist. Selline signaaliedastus on palju stabiilsem kui kinemaatilise positsioneerimise (RTK) meetodi kasutamine – kõik mured, et signaal on blokeeritud kõrgete hoonete või õues asuvate puude tõttu, on minevik. GOAT G1 ​​loogiline ja ülitõhus töö hoiab muru alati värskelt ja korralikult hooldatuna. Roboti täpsuse tagab ka DI-l põhinev pinnaanalüüsi tehnoloogia, mis tunneb muru ära ja sel moel fikseerib ka selle serva. See tagab, et muru on niidetud väga korralikult. Kui GOAT G1 ​​aku saab töö ajal tühjaks, liigub robot automaatselt laadimisjaama ja naaseb pärast laadimist sinna, kus töö pooleli jäi, tagades, et ükski ala ei jää niitmata.

Täpne takistuste vältimise funktsioon tagab ohutu ja sujuva töö

Käsimuruniidukitega on raske töötada, kuid nende omanikud saavad kõigist takistustest mööda minna ja ära niita kogu muru, mis on robotniiduki ostmisel peamine murekoht. GOAT G1 ​​lahendas selle probleemi AIVI 3D abil, mis on esimene omataoline AIVI 3D-süsteem. Seda spetsiaalselt disainitud süsteemi on juba katsetatud robottolmuimejatega ning see põhineb 150-kraadise kumerläätsega kaameral ja laserkaugusanduri tehnoloogial, mis hoiab ära kokkupõrked.

Foto: ACC Distribution

GOAT G1 ​​tuvastab ja väldib takistusi täpselt ja laias vahemikus panoraam- ja kumerläätsega kaamerate abil. Mururobot väldib kergesti inimesi, lapsi, tema teele jäävaid 3-15 cm väikseid esemeid, nagu kive, siile, koeri, kasse ja sokke. Laserkaugusandurid määravad täpselt kauguse üle 15 cm kõrguste objektideni, nagu aiad või puud, ning sõidavad neile võimalikult lähedale, et vähendada niitmata muruga pindala.

Foto: ACC Distribution

Aiavalvuri nutikad funktsioonid tagavad õueala ohutuse ühe klõpsuga

GOAT G1-l on 360-kraadiline mitmepunktiline turvafunktsioon, mis võimaldab jälgida aias mitut soovitud kohta. See funktsioon tagab muruomanikule täieliku meelerahu ka siis, kui teda kodus ei ole, ning valvur saadab vajadusel talle rakenduse kaudu hoiatussignaali või sõnumi.

Samaaegselt jälgib ta kuni kümmet rakendusse käsitsi lisatud punkti. Panoraamvideokaamera võimaldab jälgida mururoboti ümbrust ning jäädvustada 360° nurga all seal viibivad või liikuvad inimesed. Kui kasutaja aktiveerib rakenduses inimese fikseerimise funktsiooni, siis jäädvustab GOAT G1 ​​inimese automaatselt, märgib selle kaardile ja saadab kasutaja mobiilirakendusse. Lisaks saab tehisintellekti ja kumerläätsega kaamera abil pilti lähemale tuua.

Tarbijaohutus ja -kaitse on liidetud ECOVACS kaubamärgi DNA-sse, mistõttu on robotil GOAT G1 Euroopas tunnustatud TÜV Rheinlandi andmekaitsesertifikaat, mis tagab tarbijate isikuandmete ja teabe kaitse.

ECOVACS GOAT G1 peamine eesmärk on muuta muruomanike igapäevaelu lihtsamaks ja anda neile rohkem vaba aega. See robot on koduperemeeste jaoks vähenõudlik, kuid märkimisväärne abimees: pöörate küll sellele vähe tähelepanu, kuid see annab teile suurepärase ülevaate ümbrusest, tagab rahuliku puhkuse ja vaba aja, mida saate pühendada oma lemmiktegevustele.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles