Avasta aiahooaja uued hitid

Magaziin
Copy
Foto: Shutterstock

Pole midagi toredamat esimestest kevadhõngulistest hetkedest rõdul, terassil, verandal või hoopis aiasopis - õhk on täis lõhnavat rohelust, soe kevadpäike ja linnulaul viivad peast muremõtted.

Leia kodu- ja aiakaupade poest Magaziin uued aiahoojaja üllatajad ning muuda oma kevadõhtud veelgi hubasemaks ning aiatööd nauditavamaks. Aiakaunistused- ja tarbed aitavad lisada koduaiale värskust ja annavad võimaluse sättida ning täienda oma aeda väikeste toredate detailidega. Meelolu loomiseks pole palju vaja!

Foto: MAGAZIIN

Uusi võimalusi ronitaimede aeda toomiseks pakub GardenLine lillekaar. Kujutle lõhnavat ja värviküllast õitemerd oma pea kohal – lillekaar on nagu romantiline triumfikaar sinu aias, mille vallutavad meelsasti nii roniroos kui elulõng või hoopis graatsilised viinapuuoksad. Lillekaar on konstrueeritud metallist ning on kerge ja vastupidav.

Asudes uuendama grillimisnurga mööblit, on praktiline ja soodne valik Festari kokkupandavad kuusepuust laud ja pingid. Vastupidavast terasest raamil laud ja pingid ei kaalu palju ent on suure kandevõimega. Halva ilmaga saab need varju alla viia ning plussiks on see, et komplekt ei võta kokkupanduna palju ruumi.

Foto: MAGAZIIN

Päikseloojangul saab aias luua meeleolu päikseenergial töötavate solarlampidest ilutulestikuga. 75cm kõrgune LED tulede kaskaad on pilkupüüdev ning sobib hästi madalamate põõsaste vahele.

Posti või seina külge saab kinnitada terasest öökullikaunistusega riputuskonks imeliste lilleamplite ja laternate, aga ka dekoratiivsete esemete riputamiseks.

Kui teil on aias taimedega ümbritsetud väike tiigike või veesilm, millest linnud ja putukad käivad joomas, siis lisage veepinnale silma rõõmustama kunstlik vesiroos. See on peopesasuurune ning valikus on valge, roosa ja helesinine.

Foto: MAGAZIIN

Marjapõõsaste ja kirsipuude lähedusse on mõistlik soetada linnupeletaja öökull, mis tuules sädeleb ja tiliseb.

Aiaentusiastidele soovitab Magaziin praktilist põlve- või istumisalust, mis aitab erinevate tööde juures põlvesid säästa. Toetad põlve alusele ja rohid peenart, koristad või küürid. Sama alust võib kasutada kivil või maapinnal istudes.

Foto: MAGAZIIN

Et käsi hoida, kuluvad igal hooajal ära uued töökindad. Uute latekskattega kinnaste lähevad koristustööd või istutamine lennates. Kindaid on kolmes erinevas suuruses.

Kasulik kaup on ka alusel ProGarden istutuspotid, kuhu saate seemned idanema panna. Komplektis on 20 plastikust istutuspotti koos alusega, mis teeb taimedega majandamise tubastes tingimustes mugavamaks. Alusel istutuspotte saab kasutada taimede ettekasvatamiseks ka järgnevatel aastatel.

Foto: MAGAZIIN

Uudse lahendusena pakub Magaziin maasikakasvatuskotti. Rohelist värvi maasikakasvatuskotil on väljapiiluvate taimede jaoks kaheksa taskut. 40liitrise koti põhjas on augud, mille kaudu pääseb välja üleliigne kastmisvesi. Kompaktne kott maasikate kasvatamiseks sobib aeda, terrassile või ka rõdule - kotil on sangad, et seda vajadusel koos maasikatega ühest kohast teise nihutada. Tore maasikakasvatuskott on kergesti puhastatav ja seda saab kasutada mitu aastat järgemööda.

Magaziini tootevalikust leiab igale maitsele midagi põnevat ja praktilist. Aiakaupu ja palju muudki on mugav tellida e-poest, kaupluses kohapeal uudistades saab tooted ka oma silmaga üle vaadata.

Copy
Tagasi üles