Saage osa krüptomaailma kõige suuremast sündmusest - Bitcoini pooldumine

Binance
Copy
Foto: Shutterstock

Kui eelmises artikklis peatusime ja rääkisime lähemalt Binance ambitsioonikast haridusprogrammist, mille põhieesmärk on kasutajaid krüptomaastikul harida, siis tänaseks teemaks on harukordne sündmus: Bitcoin halving

Kauaoodatud suursündmus: Bitcoini pooldumine ja mida see tähendab?

Bitcoini pooldumine ehk halving on oluline sündmus, mis toimub ligikaudu iga nelja aasta tagant ja mõjutab kogu Bitcoini turu dünaamikat. Selle sündmuse käigus vähendatakse Bitcoini kaevandamise tasu poole võrra, mis tähendab, et uute Bitcoinide loomine väheneb poole võrra. Prognoositud on, et järgmine Bitcoin halving toimub 20. aprillil 2024.

Bitcoini protokoll sätestab, et kokku toodetakse maailmas ainult 21 miljonit Bitcoini. Halving ehk pooldumine on üks viis, kuidas kontrollida Bitcoini pakkumist ja hoida seda piirangut. Iga halvinguga väheneb Bitcoini uute ühikute väljaandmise (kaevandamise) kiirus, mis muudab selle raskemini kättesaadavamaks ja potentsiaalselt väärtuslikumaks. See võib mõjutada Bitcoini hindu ja üldist krüptoturgu laiemalt.

Halvingu tagajärjed võivad olla mitmekülgsed. Paljud investorid ja kaevurid võivad oodata hinnatõusu, kuna uute Bitcoinide vähendatud pakkumine võib suurendada nõudlust. Samas võib halving mõjutada ka kaevurite kasumlikkust, kuna nende teenitud tasud vähenevad poole võrra.

Ajalugu on näidanud, et Bitcoini halving on mõjutanud oluliselt Bitcoini hinda, kaevurite tegevust ja krüptoturu üldist dünaamikat - seega tasub silm tulevasel halvingul hoolikalt peal hoida, kuna halvingut peetakse oluliseks katalüsaatoriks.

Foto: Binance

Binance, mis on maailma suurim ja populaarseim krüptokauplemispaltvorm, on kogu selle suure sündmuse keskmes ja valmistunud hoolikalt.

Kui turul toimub järjekordne Bitcoini halving, siis on oodata järjekordset aktiivsust turgudel, mis tähendab paljude uute kasutajate ja investorite lisandumist.

Binance platvorm on loodud eesmärgiga kõiki kasutajaid pidevalt harida, pakkudes seeläbi turvalist kauplemiskeskkonda. Binance on tuntud oma suure likviidsuse poolest, mis tähendab, et kasutajatel on võimalik teha kiireid tehinguid suuremate mahtudega ilma, et see mõjutaks märkimisväärselt krüptovaluutade hindu.

Oluliseks eeliseks Binance puhul on see, et kasutajatele pakutakse ligipääsu laiale valikule erinevatele krüptovääringutele, võimaldades mitmekesistada oma investeerimisportfelli. Atraktiivseks muudab nii algajatele kui ka kogenud kauplejatele Binance madalad kauplemistasud, mis on üldiselt madalamad võrreldes teiste krüptoplatvormidega.

Binance kauplemisplatvorm pakub lihtsaid võimalusi järgmisest “rallist” osa saada.

Nagu öeldud, siis Binance platvorm pakub igal tasemel ostjale või kauplejale erinevaid võimalusi, mis on tehtud võimalikult lihtsaks, turvaliseks ja kättesaadavaks.

Binance P2P: on lihtsasti kasutatav P2P (peer-to-peer) platvorm, mis võimaldab kauplejatel osta ja müüa krüptovaluutasid otse teistele kasutajatele. Siin antakse võimalus sirvida erinevaid krüptovääringuid, valida soodsaim hind, valida eelistatud makseviis või kauplemispartner. Lisahüvena pakub Binance tingdeponeerimisteenust, mis lisab täiendava turvakihi igale tehingule.

Krüptovaluutasid on võimalus soetada otse kasutades selleks krediit- või deebetkaarti, e-rahakotti või internetipanka. Binance platvormil saate seda teha ülima mugavuse ja turvalisusega. Krüptovääringuid on võimalus osta otse platvormilt või turult ja teha seda endale sobivas vääringus. Binance toetab praktiliselt kõiki enim levinuid valuutasid. Kõige lihtsam krüptovääringuid soetada läbi Binance keskkonna on teha sissemakse EURides. Täpsem juhend selleks on siin.

Kolm lihtsat võimalust soetamaks erinevaid krüptovääringuid.

Binance tähistab 2024 Bitcoini pooldumist ka erinevate tegevustega, alustades erinevate teadmisi suurendavatest väljakutsetest kuni võistlevate kauplemisturniirdeni. Auhindade koguvääring on $500 000, nii et ära maga maha oma võimalust!

Binance on kauplemisplatvorm, mis pakub kasutajatele võimalust kaubelda erinevate krüptovaluutadega. Antud artikklit ei tohi käsitleda investeerimisnõuandena ega hinnaprognoosina. Binance ei võta vastutust kasutajate tehtud investeerimisotsuste eest ega tee ennustusi krüptovaluutade hindade kohta. Soovitame enne investeerimisotsuste tegemist konsulteerida finantsnõustajaga ja teha põhjalikud uuringud. Kauplemine krüptovaluutadega hõlmab riski, sealhulgas võimalikku kapitali kaotust, ja see võib olla sobilik vaid kogenud kauplejatele. Hoolitsege alati oma investeeringute eest ja kaaluge oma riske hoolikalt.

Copy
Tagasi üles