GALERII: Rimi avas Tartus uue kaupluse - Puiestee Rimi

Rimi Eesti Food AS
Copy
Foto: Rimi Eesti Food AS

25. aprillil avas Rimi uue kaupluse Puiestee tänava alguses, elavdades ajaloolise tehasehoone aadressil Puiestee 2, mis on aastakümneid seisnud märgina piirkonna tööstuslikust pärandist.

Mapri Ehituse poolt rekonstrueeritud tehasehoones toodeti kunagi lennukite musti kaste ja hiljem majutas see Tartu Kontrollaparaatide tehast. Nüüd asuvad värskelt valminud ärihoone esimesel korrusel Rimi supermarketi kõrval kaubandus-, teenindus- ja kontoripinnad, teisel korrusel aga kergetööstuse-, lao- ja kontoripinnad. Ümberehituse käigus sai hoone uue värske haljastuse ning 105 parkimiskohaga parklasse paigaldati ka laadimisvõimalused elektriautodele.

„Meie jaoks on hoone asukoht väga sobilik, põnev ajalugu on lisaboonuseks,“ selgitas Rimi Eesti juht Kristel Mets hoone valiku tagamaid. “Tahame olla oma klientidele võimalikult lähedal. See tähendab, et kui inimene on omale uut kodu soetamas, ootab Rimi kodupood neid juba ees. Puiestee Rimi asub kiiresti kasvavas ja arenevas piirkonnas, mis jääb ühtaegu ideaalselt teele nii kohalikele elanikele kui neile, kes suunduvad Tartust Jõgeva poole. Siin saame olla osa kogukonnast, nagu uusi poode rajades alati soovime.“

Rimi uue supermarketi müügisaalis on umbes 1000 ruutmeetrit pinda ja töö leidis uues poes 24 inimest. Uue poe sortiment hõlmab kümneid tuhandeid tooteid, sealhulgas kvaliteetseid puu- ja juurvilju, värsket liha ja kala, taimseid ja ökotooted, ning Eesti talude ja väiketootjate kaupu Talu Toidab müügialal. Lisaks on kaupluse valikus pitsad, saiakesed ja soe buffee, klientide käsutuses on ka kohvimasin. Kaupluses on uuenduslik taaraautomaat, mis võimaldab korraga tagastada kuni 150 pakendit.

Puiestee Rimi on avatud iga päev 8.00 kuni 22.00. Mugavaks ja kiireks poeskäiguks pakutakse iseteeninduskassasid ja mobiilset ostlemise võimalust Rimi rakenduse kaudu.

Lisaks Rimile hakkavad hoones tegutsema Benu apteek, lennujaamade turvaväravaid valmistav Apstec Systems Estonia, lillepood ja teised rentnikud. Klientide käsutuses saavad olema ka pakiautomaadid. Uue kaupluse rajamiseks tegi Rimi 1 miljoni euro suuruse investeeringu.

Copy
Tagasi üles