Aegviidus hukkus purjus juhi autos 17-aastane nooruk

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aegviidus toimunud liiklusõnnetus.
Aegviidus toimunud liiklusõnnetus. Foto: Politsei

Täna õhtul juhtus Harjumaal Aegviidu alevis liiklusõnnetus, kus purjus noormehe juhitud autos hukkus alaealine kaassõitja.

Õnnetus juhtus kell 18.21 Piibe maanteel, kus lauges vasakkurvis teelt paremale välja kaldunud sõiduauto Mercedes-Benz 230CE sõitis vastu puud.

Autot juhtinud 21-aastane noormees ning kõrvalistmel olnud 17-aastane noormees toimetati Mustamäe haiglasse, kus kaassõitja hiljem saadud vigastustesse suri.

Roolis olnud 21-aastasel Janil tuvastati alkoholijoove üle 1,5 promilli. Haiglas esmaabi saanud mees peeti kinni ning toimetati arestikambrisse.

Algatatud on kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb liiklusnõuete rikkumist, kui sellega on ettevaatamatusest põhjustatud inimese surm. Kohtus süüdi mõistmisel võib sõidukijuhti karistada kuni viieaastase vangistusega.

Esialgsetel andmetel oli mõlemal liiklejal turvavöö kinnitamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles