Politsei rahustab homme Tallinna-Narva maanteel liiklust

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel rahustab politsei Jõhvi-Tartu-Valga maanteel liiklust.
Reedel rahustab politsei Jõhvi-Tartu-Valga maanteel liiklust. Foto: Priit Simson

Homme toimub Tallinna-Narva maanteel politseioperatsioon, mille eesmärk on liikluse rahustamine.

Operatsiooni ajal pööratakse  tähelepanu  õigele sõidukiirusele, turvavarustuse kasutamisele ning tavapärasemast põhjalikumalt kontrollitakse ka muid rikkumisi, teatasid Ida ja Põhja prefektuur.

Operatsioon toimub reedel, kuna paljud inimesed sõidavad pärast töönädala lõppu linnast ära ning seepärast on reedeõhtusel tipptunnil liiklus suurematel maanteedel närviline ja tuleb ette palju ohtlikke olukordi.

«Varasematele kogemustele tuginedes võin öelda, et politseioperatsioonist eelnevalt teavitamine distsiplineerib maanteel liiklejaid ning sunnib sõidukijuhte enam tähelepanu pöörama liikluses kehtivate reeglite täitmisele,» ütles Ida prefektuuri komissar Alvar Ottokar.

Põhja prefektuuri juhtivkonstaabli Elari Kasemetsa sõnul pole politsei eesmärk korralikke ja seadusekuulekaid liiklejaid tülitada, vaid panna oma käitumist muutma neid, kes teedel teiste ohutuse arvelt oma isekust demonstreerivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles